Авто Сензорен Пръстен Abs в най-високо качество на ТОП цени
Сензорен Пръстен Abs - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Сензорен Пръстен Abs на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Сензорен Пръстен Abs авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Сензорен Пръстен Abs
 • Aвтомобил Сензорен Пръстен Abs - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Сензорен Пръстен Abs - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Сензорен Пръстен Abs са платени с American Express
 • Авто Сензорен Пръстен Abs са платени с PayPal
 • Авто Сензорен Пръстен Abs са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Сензорен Пръстен Abs - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Сензорен Пръстен Abs

Сензорният ABS пръстен се намира на карето.Той се върти заедно с колелото и позволява на ABS сензора да получи информация за скоростта на движение. Това от своя страна изпраща сигнал към блока за управление ABS относно необходимостта от задействане на системата.

3 съвета при използването на сензорния ABS пръстен

 1. Експлоатационния живот на частта до голяма степен зависи от начина на шофиране и пътните условия, на които колата е подложена. Избягвайте внезапните спирания, за да можете да удължите живота на сензорния ABS пръстен.
 2. При монтирането на нова част се уверете, че тя е съвместима с модела на вашия автомобил. Пръстен с неправилен размер няма да работи както трябва и дори няма да може да бъде монтиран на карето.
 3. От време на време проверявайте датчика и ABS пръстена и ги почиствайте от замърсявания, кой не се отразяват добре на работата им.

Повреди на ABS пръстена, причините и признаци

 1. Чупене. Ако се случи, спонтанни, неправилни движения се появяват при спиране. ABS пръстенът може да се спука вследствие на годините употреба или механичен удар по време на ремонт.
 2. Износване на зъбците. Признак за това е задействането на сензора за повреда на ABS; в този случай диагностиката с помощта на компютър показва повредите на ABS. Причината за това може да е честото оф-роуд шофиране и нискокачествените материали, от които е произведена частта.
 3. Корозия. Причинена е вследствие от появата на влага и пътни песъчинки в пръстена. В този случай се появяват неизправности в цялостта на частта; неизправности в ABS се появяват, които са забележими от шофьора, когато завърта волана и се появяват вибрации на спирачката; в този случай датчика на таблото не работи.  

Можете да купите сензорен ABS пръстен за автомобила си в нашия онлайн-магазин Avtochastionline24.bg. Често предлагаме специални намаления и така имате възможност да и вие да получите намаление за всяка резервна автомобилна част.

Количка
#
Вашата количка е празна