Авто Стоп Машинка в най-високо качество на ТОП цени
Стоп Машинка - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Стоп Машинка на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Стоп Машинка авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Стоп Машинка
 • Aвтомобил Стоп Машинка - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Стоп Машинка - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Стоп Машинка са платени с American Express
 • Авто Стоп Машинка са платени с PayPal
 • Авто Стоп Машинка са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Стоп Машинка - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Стоп Машинка

Прекъсвача на светлините на стоповете осигурява захранването на спирачните светлини при натискане на педала на спирачката. Тази част се намира точно над педала.

3 съвета при използването на  прекъсвача на светлините на стоповете

 1. Срока на експлоатационния  живот не е конкретно определен от производителя. При наличието на повреди, частта трябва да бъде подменена.
 2. Проверявайте херметичността на свързките на контакта на прекъсвача. Не трябва да има проникнала влага и прах, тъй като това ще съкрати експлоатационния живот на контактите.
 3. След монтирането на прекъсвача на светлините, трябва да се уверите че е правилно настроен, за да може да работи правилно.

Повреди на прекъсвача на светлините за стоповете, причини и признаци

 1. Окисляване на контактите. Това се получава, когато частта е постоянно  изложена на влага. Тази повреда се характеризира с липсата на сигнал при натискане на педала.
 2. Износване на пластмасовата част. Обикновено това се случва към края на експлоатационния живот на частта, при проникване на  мръсотия и прах в корпуса или недостатъчно количество смазка. Този вид повреди причиняват неизправности при работа: светлините са постоянно включени или пък въобще не се включват.
 3. Край на експлоатационния живот на бутона за рестартиране ан механизма. В повечето случаи това се дължи на износването на пружините.Проникването на влага в компонента ускорява този процес. Признак за това са постоянно работещите стоп светлини.

Можете да закупите прекъсвач за светлините на стоповете за вашия автомобил от онлайн-магазина ни Avtochastionline24.bg. Ще ви осигурим бърза доставка, така че да получите резервната автомобилна част до няколко дни.

Количка
#
Вашата количка е празна