loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Комплект накладки задни и предни, предни и задни в най-високо качество на ТОП цени
Спирачни накладки - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Комплект накладки на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Комплект накладки авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Спирачни накладки задни и предни
 • Aвтомобил Спирачни накладки предни и задни - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Спирачни накладки предни и задни - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Комплект накладки са платени с American Express
 • Авто Комплект накладки задни и предни са платени с PayPal
 • Авто Комплект накладки са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Спирачни накладки - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Спирачни накладки

Несъмнено спирачните накладки са един от най-важните автомобилни консумативи. От тяхното качество и надеждност зависи безопасността на движение. Първите спирачни накладки се използват още при каретите и имат ръчен механизъм за задействане, който ги притиска директно към периферията на колелата. Показатели за високото качество на накладките са плавното спиране, липсата на прах от фрикционен материал по дисковете и пълното отсъствие на свирене на спирачките.

Спирачните накладки трябва да осигуряват ефективно спиране при всякакви атмосферни условия, особено на мокра настилка. Те представляват метална пластина, върху която е закрепен фрикционен материал. Фрикционните материали са вещества с висок коефициент на триене, предназначени за работа в условията на триене при плъзгане и висока температура. От качеството на фрикционния материал зависи и качеството на самата накладка, без значение дали е предназначена за предни или задни спирачки. За производството на фрикционни материали се използват специални смоли, синтетичен каучук, органични и минерални влакна и напълнители.

При подмяна на накладките се препоръчва да замените целия комплект. Например, ако подменяте накладките на задните спирачки, сменете ги и на двете колела. Постъпете по същия начин с предните спирачки. Това ще ви позволи да избегнете разликата в спирачния ефект на новите и старите накладки, което води до загуба на управляемост на автомобила. Без изправна, качествена и добре регулирана спирачна система сте обречени на неприятности. Добрата спирачна система ще ви позволи да спрете там, където искате.

Нашият интернет магазин предлага най-изгодни цени, кратки срокове на доставка и огромен асортимент от резервни части. Ще останете доволни от покупката на накладки от нашия магазин. Също така при нас можете да закупите главен спирачен цилиндър, водна помпа, кормилна кутия или горивен резервоар.

Количка
#
Вашата количка е празна