Авто Спирачни Маркучи в най-високо качество на ТОП цени
Спирачни Маркучи - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Спирачни Маркучи на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Спирачни Маркучи авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Спирачни Маркучи
 • Aвтомобил Спирачни Маркучи - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Спирачни Маркучи - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Спирачни Маркучи са платени с American Express
 • Авто Спирачни Маркучи са платени с PayPal
 • Авто Спирачни Маркучи са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Спирачни Маркучи - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Спирачни Маркучи

Спирачните маркучи са един от основните елементи на спирачните системи. Важно е да се знае, че спирачните шлангове винаги трябва да са в идеално състояние. Спирачните маркучи свързват подвижните части на окачването с неподвижното купе на автомобила. Всички магистрали на спирачната система са изработени от метални тръбички, но тъй като колелата на автомобила се движат спрямо купето, на тези места се използват спирачни маркучи.

При натискане на спирачния педал налягането в спирачната система нараства и налягането в магистралите достига няколко тона. Именно за да издържат високите налягания, спирачните маркучи са армирани с най-здравите синтетични нишки. Благодарение на тях спирачните маркучи дълго остават здрави и еластични. Конструктивно шланговете се състоят от три слоя: вътрешен, изработен от антикорозионен и устойчив на разяждане материал, междинен слой от метална мрежа, осигуряваща необходимата якост и външен - гумено покритие, гарантиращо защитата от вода.

При поява на пукнатини или прокъсвания спирачният маркуч не подлежи на ремонт, тъй като той трябва да отговаря на високите изисквания за качество, надеждност и способността да издържа колосални натоварвания и високо налягане. При наличие на пукнатини и закъсвания е препоръчителна замяна на спирачния маркуч. Сега се предлагат високотехнологични шлангове на водещи световни производители.

Не е тайна, че безопасността на пътя зависи от качеството на спирачните маркучи. Ето защо е неразумно ниската цена да е водеща в избора им. Направете правилния избор в нашия интернет магазин. Ние ви предлагаме голям избор от резервни части: термостати, лагери, централно заключване на изгодни цени и с бърза доставка.

Количка
#
Вашата количка е празна