loader
Моля, изчакайтеdotted

ВОДАЧИ ЗА СПИРАЧНИ АПАРАТИ

Авто Водачи за спирачни апарати в най-високо качество на ТОП цени
Водачи за спирачни апарати - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Водачи за спирачни апарати на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Водачи за спирачни апарати авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Водачи за спирачни апарати
 • Aвтомобил Водачи за спирачни апарати - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Водачи за спирачни апарати - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Водачи за спирачни апарати са платени с American Express
 • Авто Водачи за спирачни апарати са платени с PayPal
 • Авто Водачи за спирачни апарати са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Водачи за спирачни апарати - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Водачи за спирачни апарати

Направляващите болтове на спирачния апарат закрепват спирачния апарат и позволяват движението му, когато буталата излизат от цилиндрите, за да притиснат накладката към диска. Обикновено спирачните апарати имат две точки на закрепване, т.е., изискват два крепежни елемента.

6 съвета как да ги използвате и сменяте

 1. За да подсигурите безпроблемната работа на компонентите, всеки път, когато сменяте спирачните накладки, използвайте специален лубрикант, който издържа на високи и ниски температури, както и излагане на спирачна течност.
 2. Препоръчва се да проверявате направляващите болтове, когато се поставят нови накладки. Производителите не ограничават живота на тези крепежни елементи: той зависи предимно от качеството на приложения лубрикант.
 3. При преглед, уверявайте се, че маншоните са в добро състояние. Ако има пукнатини или разкъсвания по защитните им покрития, те трябва да бъдат сменени незабавно.
 4. Когато се монтират новите резервни части е нужно да се приложи сила на затягане посочена от производителя.
 5. За да поправите неизправности, можете да купите направляващи болтове за спирачен апарат заедно с маншони, пластмасови втулки и скоби.
 6. След като устройството бъде сглобено, уверете се, че крепежните елементи могат да се движат свободно както преди и всички компоненти функционират правилно.

Неизправности на направляващите болтове на спирачния апарат, причини и симптоми за тях

 • Петна корозия. Те се появяват след излагане на влага и замърсявания, обикновено поради разкъсани маншони. Друга причина за оксидация е използването на неправилен лубрикант. Няма очевидни симптоми за тези повреди: те могат да се открият само при преглед.
 • Деформация. Най-често се причинява от натоварвания върху колелото при шофиране на колата по неравни пътища. Това включва вибрации и удари, например. Симптомите за неизправността са блокиране понякога, както и скърцане и други външни звуци. Освен това, има висока вероятност от неравномерно и преждевременно износване на дисковете.
 • Повредена резба. Това се случва, ако елементите са пренатегнати по време на монтаж и това причинява разхлабването им. Ще забележите свободна игра в спирачния апарат и тропане.

Avtochastionline24.bg – идеалното място да купите авто части

В нашия онлайн магазин можете да купите направляващи болтове за спирачен апарат на достъпни цени. Продуктите, които се предлагат в нашия каталог са сравнително евтини. Има специални оферти за много артикули, които ви помагат да спестите. Забравете за надплащането – поръчайте висококачествени части онлайн днес.

Водачи за спирачни апарати за

Количка
#
Вашата количка е празна