Авто Спирачен Цилиндър в най-високо качество на ТОП цени
Спирачен Цилиндър - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Спирачен Цилиндър на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Спирачен Цилиндър авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Спирачен Цилиндър
 • Aвтомобил Спирачен Цилиндър - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Спирачен Цилиндър - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Спирачен Цилиндър са платени с American Express
 • Авто Спирачен Цилиндър са платени с PayPal
 • Авто Спирачен Цилиндър са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Спирачен Цилиндър - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Спирачен Цилиндър

Главният спирачен цилиндър е основен конструктивен елемент на спирачната система. Той преобразува усилието, прилагано към педала на спирачката в хидравлично налягане. Работата на главния спирачен цилиндър се основава на свойството на спирачната течност да не се свива под действието на външни сили.

На съвременните автомобили се монтират двусекционни главни спирачни цилиндри. Всяка секция обслужва отделен хидравличен контур. Обикновено при автомобилите с предно предаване единият контур работи с предно дясно и задно ляво колело, а вторият с предно ляво и задно дясно колело. При автомобилите със задно предаване спирачната система е конфигурирана по друг начин – първият контур работи с предните колела, а вторият - със задните.

Главният спирачен цилиндър, вакуумният или електрическият сервоусилвател, тръбопроводите и системите за допълнителна безопасност (ABS, ESP) са общи елементи в различните спирачни системи. Главният спирачен цилиндър се закрепва към корпуса на вакуумния сервоусилвател. Над цилиндъра е разположен двусекционнен резервоар за спирачна течност. Резервоарът е прозрачен и на него са нанесени контролни отметки, които позволяват визуален контрол на нивото на спирачната течност. В резервоара е поставен датчик, който включва сигнална лампа при спадане на нивото на спирачната течност.

Най-често срещаният проблем е попадането на въздух в системата, което води до нейната неправилна работа. Обезвъздушаването на системата става чрез специални пробки, поставени на работните цилиндри. Други често срещани проблеми са: замърсяване и омасляване на спирачните накладки, неправилна регулировка на спирачните механизми и течове от спирачните маркучи. За да се зададе правилно свободния ход на педала на спирачката, е необходимо да се регулира правилно разстоянието между педала и буталото на главния спирачен цилиндър.

Но ако в сервиза констатират неизправност на главния спирачен цилиндър, не е необходимо да закупите нов на място. За да спестите, се обърнете към интернет магазин, който продава оригинални авточасти. Бъдете сигурни, че освен този детайл, в нашия магазин можете да намерите много други, като: делко, датчици или генератор на конкуренти цени и в кратки срокове.

Количка
#
Вашата количка е празна