loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Водна помпа в най-високо качество на ТОП цени
Водна помпа - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Водна помпа на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Водна помпа авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Водна помпа
 • Aвтомобил Водна помпа - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Водна помпа - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Водна помпа са платени с American Express
 • Авто Водна помпа са платени с PayPal
 • Авто Водна помпа са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Водна помпа - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Водна помпа

Спомагателната водна помпа е предназначена за подобряване ефикасността на охладителната система. Тя допринася за създаването на комфортен микроклимат в салона на колата, когато двигателя работи на ниски обороти, например, в задръстване.

3 съвета за експлоатация на спомагателната водна помпа

 1. Когато избирате

  спомагателната водна помпа за рециркулация на охлаждаща течност

  , уверете се, че диаметъра на свързващата тръба е равен на този на маркучите, с които е оборудвана системата на колата ви.
 2. Преди монтаж на устройството, източете охладителната система, за да предотвратите преждевременното замърсяване и разваляне на помпата.
 3. Опитайте се да монтирате помпата по такъв начин, че моторчето да е отгоре. Това ще намали вероятността от разваляне на електрическото моторче в случай на загуба на херметичност на корпуса на помпата или връзките на маркучите.

Дефекти на спомагателната водна помпа, причините и признаците за тях

 1. Неизправност в уплътненията. Под влиянието на нискокачествена или замърсена охлаждаща течност уплътненията могат да се развалят. Също така, те могат да се изплъзнат ако, например, помпата се включи при 60 км/ч. Поради неправилен монтаж.
 2. Блокиране на роторния лагер. Обикновено се при загуба на херметичност на корпуса на помпата и навлизане на влага и замърсявания вътре, което кара помпата да работи с прекомерен шум или неспособност да се активира изобщо.
 3. Неизправности в работата на електрическия мотор. Прекъсване на кабелите износване на контактните четки или късо съединение, причинено, например, от навлизане на меден прах в ламелите на ротора, може да доведе до повреда на електрическия мотор. Недиректен признак за този дефект е намаляването на ефикасността на охладителната система при шофиране на ниски обороти.

Най-изгодния начин да купите спомагателна водна помпа за колата си е от нас: ние предлагаме дългосрочна гаранция за всяка резервна част.

Количка
#
Вашата количка е празна