loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Термостат в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Термостат на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Термостат авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Термостат
 • Aвтомобил Термостат - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Термостат - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Термостат са платени с American Express
 • Авто Термостат са платени с PayPal
 • Авто Термостат са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Термостат - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Термостат

Термостатът е автомобилен регулатор на температурата на охлаждащата течност в охладителната система на двигателя. Той ускорява подгряването на двигателя и поддържа необходимия температурен режим. Това устройство работи директно при промяна на температурата. Термостатът се намира между радиатора и двигателя на автомобила, а ролята му е да поддържа необходимата устойчива работна температура на двигателя.

Работата на термостата е много проста. Докато двигателят работи правилно, термостатът блокира подаването на охлаждаща течност (антифриз) към радиатора. Ако обаче двигателят достигне температура от 95 градуса, термостатът се отваря и пропуска антифриз през радиатора. Когато топлата и студената течност започнат да се смесват, двигателят достига оптималния си температурен режим. По този начин, именно с помощта на термостата, двигателят бързо се подгрява до работна температура. Благодарение на това се намалява износването му, а не на последно място и вредните емисии в околната среда. Темостатите се изработват от месинг, мед и пластмаса, а основният компонент на тази резервна част е восъкът.

Безусловно термостатът е важен компонент на автомобила. Ако той не работи и не пропуска антифриз към радиатора, двигателят може да прегрее, а ние да не стигнем до целта си. Друга причина за неизправност на термостата е корозията. Обикновено термостатът работи нормално две години. Ако забележите, че той вече не работи добре, побързайте да го смените с нов. В нашия интернет магазин можете да закупите термостат на много изгодна цена. Оригиналните ни резервни части гарантират дълъг срок на ползване. Освен термостати можете да поръчате запалителна бобина, помпа за стъкломиещото устройство, кондензатор за климатика или спирачни накладки.

Количка
#
Вашата количка е празна