Авто Датчик Температура На Охладителната Течност в най-високо качество на ТОП цени
Датчик Температура На Охладителната Течност - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Датчик Температура На Охладителната Течност на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Датчик Температура На Охладителната Течност авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Датчик Температура На Охладителната Течност
 • Aвтомобил Датчик Температура На Охладителната Течност - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Датчик Температура На Охладителната Течност - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Датчик Температура На Охладителната Течност са платени с American Express
 • Авто Датчик Температура На Охладителната Течност са платени с PayPal
 • Авто Датчик Температура На Охладителната Течност са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Датчик Температура На Охладителната Течност - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Датчик Температура На Охладителната Течност

Автомобилната охладителна система от затворен тип се състои от радиатор, центробежна водна помпа, термостат и вентилатор с електродвигател. При работещ двигател охлаждащата течност се нагнетява във водната риза на цилиндровия блок, от там в цилиндровата глава, където е монтиран термостатът. Ако двигателят не е загрял, термостатът е затворен и охлаждащата течност отново постъпва в помпата. Циркулацията се осъществява по малкия кръг, което способства за бързото подгряване на двигателя. Когато температурата на охлаждащата течност достигне необходимото ниво, термостатът се отваря и пропуска течността през радиатора.

При преминаване през радиатора, течността, вече охладена, се подава към помпата, тоест циркулацията се осъществява по големия кръг, включващ и радиатора. Пред радиатора е поставен вентилатор, създаващ допълнителен въздушен поток за по-добро охлаждане на течността в радиатора. Включването на електродвигателя на вентилатора става автоматично от термодатчик, монтиран в охладителната система. На някои двигатели се използва вентилатор с хидромуфа, постоянно изменяща скоростта му на въртене. Това осигурява понижена честота на въртене на вентилатора при повишаване честотата на въртене на коляновия вал на двигателя. Температурата на охлаждащата течност се контролира по електрически указател, разположен на арматурното табло. Датчикът на указателя за температурата е монтиран в охладителната система на двигателя.

Ако ви се наложи да подмените датчик от охладителната система, не си струва да си губите времето по магазините или да чакате в автосервиза. Така вие ще изгубите не само време, но и ще заплатите повече. Посетете нашия интернет магазин без да излизате от дома или офиса. При нас ще намерите голямо разнообразие от резервни части за всички марки автомобили. Поръчайте необходимата част на конкурентна цена, а ние ще се погрижим да я получите в най-кратки срокове. Освен датчик за охлаждащата течност в радиатора може да поръчате водна помпа, запалителна бобина или гарнитура за капака на клапаните.

Количка
#
Вашата количка е празна