loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Воден радиатор в най-високо качество на ТОП цени
Воден радиатор - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Воден радиатор на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Воден радиатор авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Воден радиатор
 • Aвтомобил Воден радиатор - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Воден радиатор - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Воден радиатор са платени с American Express
 • Авто Воден радиатор са платени с PayPal
 • Авто Воден радиатор са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Воден радиатор - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Воден радиатор

Радиаторът на охладителната система предотвратява прегряването на двигателя. Радиаторът се състои от казанчета с щуцери и пита от оребрени тръбички между тях. Съвременните производители успешно използват нови технологии, които позволяват увеличаване на ефективността на автомобилните радиатори. Радиаторът на охладителната система представлява топлообменник, който се намира пред двигателя на автомобила. Радиаторът работи при високи температури, затова понякога може да излезе от строя. Обикновено се наблюдават течове от питата, но е възможно и да се пробие казанчето на радиатора. И в двата случая е нужно навременно отстраняване на дефекта, за да се предотврати прегряване на двигателя. Вероятно най-добрият начин за това е подмяната на радиатора.

Условията на работа на радиатора се обуславят от това, че след пускането на двигателя, охлаждащата течност може да се нагрее до 120 градуса, тъй като в затворената система налягането е по-високо от атмосферното. При това тънкостенните детайли са подложени на механично и термично натоварване. При такива условия корозионните процеси се ускоряват и водят до отслабване на детайлите и съединенията, а по-късно и до тяхното излизане от строя.

Радиаторът охлажда течността, идваща от двигателя и циркулираща по тръби. Тези тръби могат да бъдат разположени вертикално или хоризонтално, като и в двата случая са херметично закрепени към горното или долното казанче. Както всички автомобилни части, охладителната система на двигателя може да излезе от строя. Трябва да се има предвид, че радиаторът е подложен на неблагоприятното влияние на околната среда: прах, мръсотия, листа, които замърсяват питата на радиатора.

Ако не се обръща внимание на тези проблеми, те могат да доведат до сериозни последствия за автомобила – прегряване. Често дори покупката на радиатор е сложна задача, ако държите да закупите не само качествен, но и оригинален радиатор. Точно такава резервна част можете да поръчате в нашия интернет магазин. При нас цените са конкурентни, а сроковете за доставка най-кратки. Освен радиатор можете да закупите спирачни дискове, кормилни щанги или амортисьори за капака на багажника.

Количка
#
Вашата количка е празна