catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted

ФЛАНЦИ ЗА ДЖАНТИ

Авто Фланци за джанти в най-високо качество на ТОП цени
Фланци за джанти - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Фланци за джанти на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Фланци за джанти авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Фланци за джанти
 • Авто Фланци за джанти са платени с PayPal
 • Aвто Фланци за джанти смяна - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Фланци за джанти - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Фланци за джанти са платени с American Express
 • Авто Фланци за джанти са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Фланци за джанти - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Фланци за джанти

Дистанционните фланци се използват за регулиране изнасянето на джантите навън. Това защитава компонентите на окачването от преждевременно износване. В повечето случаи, те са направени от леки сплави и имат ниско тегло.

5 съвета как да използвате и сменяте

 1. Сменяйте частите, ако откриете механични повреди по тях. Периода им на експлоатация не е ограничен.
 2. Използвайте дистанционни фланци, за да коригирате голямото отклонение в случай, че са поставени колела с по-голям диаметър. Преди да започнете, уверете се че тази модификация не е забранена от производителя на автомобила.
 3. Имайте предвид, че за повечето състезателни автомобили е позволено да се разшири изнасянето на колелата навън с няколко сантиметра. При градските транспортни средства разликата между оригиналните и модифицираните стойности не трябва да надвишава няколко милиметра.
 4. Когато монтирате такива авто части, сменете стандартните крепежни елементи с по-дълги. Монтирайте частите според препоръчаната от производителя сила на затягане.
 5. Не отлагайте монтирането на нови части, когато има повреда. В противен случай колелото може да се откачи по време на шофиране.

Неизправности на дистанционните фланци, симптоми и причини за тях

 • Деформация. Обикновено, това се случва ако частите са направени от по-мек материал от крепежните елементи. Дефекта се проявява чрез вибрации предавани към волана. Деформациите могат да се забележат при преглед на устройството.
 • Пукнатини. Понякога, те са в резултат от използване на неподходящи крепежни елементи или твърде силното им затягане. Малки неравности по монтажни места също допринасят за напукването. Неизправностите могат да се открият при преглед.

Avtochastionline24.bg – идеалното място за купуване на авто части

Станете клиент на нашия онлайн магазин, за да могат всички части на автомобила ви да работят правилно, а обслужването да е евтино. Ние винаги имаме достъпни цени, особено по време на промоции. Освен това, ние потвърждаваме качеството на дистанционните фланци и другите части, които можете да купите от Avtochastionline24.bg с гаранция. Ако имате нужда от помощ при избора на авто част, свържете се с нашия екип за обслужване на клиенти: той ще отговори онлайн на всичките ви въпроси относно продуктите. Направете поръчката си днес и се наслаждавайте на изгодното пазаруване.

Фланци за джанти за

Количка
#
Вашата количка е празна