loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Носач на кола задни и предни, ляво и дясно в най-високо качество на ТОП цени
Носач на кола - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Носач на кола на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Носач на кола авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Носач на кола задни и предни
 • Aвтомобил Носач на кола ляво и дясно - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Носач на кола ляво и дясно - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Носач на кола са платени с American Express
 • Авто Носач на кола задни и предни са платени с PayPal
 • Авто Носач на кола са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Носач на кола - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Носач на кола

В автомобилите се използва окачване МакФерсон, което се отнася към комплексните системи за окачване. Това е специален възел, състоящ се от ресор и амортисьор. Амортисьорът е разположен в спирална пружина. Движението на амортисьора и пружината става в една и съща посока, като по този начин се осигурява комфорта на водача и пътниците. Горната част на системата се разполага така, че да може да извършва махообразни движения.

Тампона в горната част на амортисьора играе ролята на шумоизолация. Освен това той усилва амортизацията при завиване и има ниско съпротивление. При контакта си с пътя окачването се намира под постоянно натоварване.

Неправилната работа на амортисьора се усеща при пътуване. Има лесен начин за проверка на амортисьорите - люлеейки паркираната кола можете да установите неправилната им работа. Заклатете автомобила от едната страна, а после рязко го отпуснете. Колебанията трябва веднага да затихнат. По този начин ще откриете излезлия от строя амортисьор.

Ако проверката покаже, че е нужна подмяна на амортисьора, преди да поръчате нов амортисьор от сервиз, сравнете цените на резервните части - амортисьори, ресори, спирачни дискове в интернет каталога. Сравнявайки, ще установите, че е по-евтино е да закупите резервните части от нашия интернет магазин, отколкото в сервиз или специализиран магазин. Доставката при това ще отнеме едва няколко работни дни.

Количка
#
Вашата количка е празна