Авто Стабилизатор в най-високо качество на ТОП цени
Стабилизатор - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Стабилизатор на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Стабилизатор авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Стабилизатор
 • Aвтомобил Стабилизатор - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Стабилизатор - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Стабилизатор са платени с American Express
 • Авто Стабилизатор са платени с PayPal
 • Авто Стабилизатор са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Стабилизатор - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Стабилизатор

Стабилизаторите са устройства, поддържащи постоянната стойност на електрическото напрежение на входа на консуматорите на електрическа енергия (стабилизатор на напрежение) или силата на тока във веригите (стабилизатор на ток), независимо от колебанията на напрежението в захранващите вериги и стойността на товара. Стабилизаторът осигурява захранване със стабилизирано напрежение, само когато стойността на напрежението в мрежата се намира в определени граници. Ако напрежението в мрежата излезе от допуските (значително превишение, както и кратковременен пад или пълно отпадане на захранването), стабилизаторът изключва захранваните консуматори.

Съвременните автомобили имат много електронни прибори. Те се нуждаят от грижливо отношение и им е необходима защита от пренапрежение. Скокове на напрежението могат да възникнат при включването на мощни потребители: стартер, ксенонови фарове, вентилатор на радиатора, климатик. Стабилизаторите са предназначени именно за предотвратяване на подобни неприятности и за стабилно захранване на консуматорите.

Обезопасяването на вашия автомобил е лесно - достатъчно е да включите стабилизатор PVS 100 към акумулатора. Преобразувателят-стабилизатор на мрежовото напрежение е предназначен също за защита на сложната автомобилна електроника от резки падове на напрежението. С това евтино и надеждно устройство ще избегнете излизането от строя на оборудването поради рязко изменение на напрежението в мрежата.

Така много лесно ще обезопасите своя метален приятел - достатъчно е да оборудвате автомобила си с висококачествен и надежден стабилизатор на напрежение. Откъде да го купите? Несъмнено от нашия интернет магазин. При нас може да намерите и други висококачествени части, като лагер на главината, спирачен барабан и напречна кормилна щанга.

Количка
#
Вашата количка е празна