Авто Фарове За Мъгла в най-високо качество на ТОП цени
Фарове За Мъгла - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Фарове За Мъгла на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Фарове За Мъгла авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Фарове За Мъгла
 • Aвтомобил Фарове За Мъгла - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Фарове За Мъгла - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Фарове За Мъгла са платени с American Express
 • Авто Фарове За Мъгла са платени с PayPal
 • Авто Фарове За Мъгла са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Фарове За Мъгла - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Фарове За Мъгла

Фаровете против мъгла се използват за допълнително осветяване на пътя или банкета при ниска скорост на движение на автомобила и при лоша видимост – по време на дъжд, мъгла, виелица или прах. Фаровете против мъгла са с жълти или бели стъкла, които излъчват плосък, широк хоризонтален лъч, насочен непосредствено над пътя, така че да не осветява слоя мъгла във височина. Те могат да бъдат разположени в корпуса на фаровете.

За да осигурят добра видимост в мъглата, фаровете против мъгла трябва да имат много рязка горна граница на лъча, така че нито отразената светлина, нито светлината от самия фар да не се разпространяват над хоризонталната равнина. Също така те трябва да са монтирани колко е възможно по-ниско до пътя - между платното и слоя мъгла винаги има промеждутък, в който трябва да попадне светлината.

В някои държави използването на фарове против мъгла е забранено при влошена видимост. Причината е, че в тези атмосферни условия отблясъците от фаровете заслепяват насрещно движещите се автомобили, особено по мокрите мостове. Това важи преди всичко за Англия. Трябва да се знае, че фаровете против мъгла и късите светлини са различни неща.

Не забравяйте, че автомобилът задължително трябва да има поне един заден фар против мъгла. Когато фарът е един, той е поставен от страната на водача, което зависи от това къде е бил произведен или регистриран автомобилът. Когато има два фара, те се поставят симетрично, на една линия. Двойката фарове позволява на водача да определи дистанцията до движещия се автомобил.

Много съвременни автомобили имат отделно включване на предните и задните фарове против мъгла. Ако вследствие на авария ви се налага смяна на фар, купете си нов от интернет магазина, където също така можете да намерите вентилатор, изпарител или изсушител. Това е по-лесният и евтин начин за всеки.

Не забравяйте, че в задната част на всички автомобили има фар против мъгла, който, ако е един, е поставен от страната на водача. Но също така има автомобили с два фара против мъгла. Ако те се повредят или счупят в резултат на ПТП, можете лесно и бързо да ги закупите в нашия интернет магазин. Освен това можете да закупите вентилатор, водна помпа или амортисьор. Това няма да ви коства много усилия, време и пари.

Количка
#
Вашата количка е празна