Авто Мигачи в най-високо качество на ТОП цени
Мигачи - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Мигачи на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Мигачи авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Мигачи
 • Aвтомобил Мигачи - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Мигачи - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Мигачи са платени с American Express
 • Авто Мигачи са платени с PayPal
 • Авто Мигачи са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Мигачи - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Мигачи

Мигачите се монтират в предната и задната част на автомобила, а понякога и на предните калници. Те се използват за предупреждаване на другите водачи при завой, предприемане на маневра или пристрояване. Светлината, която излъчват трябва да е оранжева, въпреки че в Северна Америка се допуска да бъде червена. От първото си появяване през 1907 и началото на промишленото им внедряване през 1939 година, електрическите мигачи стават задължителни.

По цял свят (освен в Северна Америка) е задължително използването на странични пътепоказатели, чиито сигнал е видим не само пред автомобила, но и зад него. Поставянето на мигачи на предните калници не е задължително, съществуват много варианти на съвместяване на страничния и предния мигач в общ корпус. При повечето автомобили лостът за включване на мигачите е разположен на кормилната колонка, за да може водачът чрез отклонение на превключвателя в посока на предприеманата маневра да подаде сигнал, без да пуска волана.

След завършване на маневрата, превключвателят трябва да се върне автоматично в неутрално положение. Честотата на мигане е постоянна и варира в границите от 60 до 120 включвания в минута. Включването на мигачите се индикира от мигаща зелена контролна лампа на арматурното табло, съпроводена от звуков сигнал, напомнящ необходимостта от изключването им, ако това не стане автоматично. Едновременното мигане на всички пътепоказатели (аварийни светлини) се включва чрез специален бутон, обозначен с червен триъгълник. Този сигнал се включва за предупреждаване на останалите водачи за възможна опасност, например авария, принудително спиране, буксиране на неизправен автомобил.

Ако мигачите излязат от строя, не е необходимо да посещавате автосервиз или специализиран магазин. Можете да ги закупите и от нашия интернет магазин. Ние ще ви доставим в срок и на отлична цена както мигачи, така и други части, като дюзи, пружини или въздушен филтър.

Количка
#
Вашата количка е празна