Авто Държач За Броня в най-високо качество на ТОП цени
Държач За Броня - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Държач За Броня на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Държач За Броня авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Държач За Броня
 • Aвтомобил Държач За Броня - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Държач За Броня - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Държач За Броня са платени с American Express
 • Авто Държач За Броня са платени с PayPal
 • Авто Държач За Броня са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Държач За Броня - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Държач За Броня

Скобите за монтиране на броня надеждно я фиксират в седлото ѝ, предотвратявайки свободната част на частта и случайното откачане.

3 съвета за експлоатация на скобите за монтиране на броня

 1. Живота на частта директно зависи от условията на експлоатация на автомобила и особено от качеството на пътищата. Сменяйте компонента в случай на повреди.
 2. Избягвайте ударите по бронята, преминаването през едри препятствия – всичко това скъсява живота на скобите за монтиране на бронята и може да причини счупването им.
 3. Когато сменяте скоба за монтиране на броня, уверете се, че е подходяща за колата ви, защото дори компонентите за различни версии на един модел могат да се различават.

Неизправности на скобите за монтиране на броня, причини и признаци за тях

 1. Повреда на заключването. Може да се причини от интензивен механичен удар или сила по време на небрежно сваляне на бронята. Можете визуално да го откриете – бронята няма да се прилепи плътно към каросерията на колата на повреденото място.
 2. Пукнатини. Могат да се появят в резултат от небрежна експлоатация, например, поради редовно преминаване през неравности и високи бордюри, често шофиране по пътиища с нискокачествена повърхност. Напукана скоба за монтиране на броня няма да я закрепи плътно; може да се забележи при визуална проверка.
 3. Вдлъбнатини. Те се появяват в резултат от сблъсък с други участници в движението или невнимателно паркиране, преминаване през препятствия. По принцип самата броня се деформира в този случай, което се вижда с невъоръжено око.

Можете да купите скоби за монтиране на броня за всички модели коли от онлайн магазин Avtochastionline24.bg. Специалистите от обслужване на клиенти винаги ще ви помогнат да изберете нужната резервна част и ще отговорят на всички въпроси относно нея.

Количка
#
Вашата количка е празна