loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Външно огледало ляво и дясно, дясно и ляво, дясно, ляво в най-високо качество на ТОП цени
Странично огледало - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Външно огледало на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Външно огледало авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Странично огледало ляво и дясно
 • Aвтомобил Странично огледало ляво - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Странично огледало дясно и ляво - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Външно огледало са платени с American Express
 • Авто Външно огледало ляво и дясно са платени с PayPal
 • Авто Външно огледало са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Странично огледало - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Странично огледало

Огледалото за задно виждане е огледало, поставено в превозното средство, позволяващо на водача да вижда случващото се зад неговия автомобил. Огледалото за задно виждане е задължително за автомобилите и мотоциклетите. На съвременните автомобили обикновено има три огледала за задно виждане – едно в купето, над предното стъкло и две на предните врати отляво и отдясно. Първият известен случай за използването на огледало за задно виждане датира от 1911 г, когато то се появило на автомобил, участващ в състезанието "500-те мили на Индианаполис".

Основното място на огледалото за задно виждане е на тавана, над предното стъкло. Понякога, особено на ниските спортни автомобили, огледалото се монтира долу, на арматурното табло. Огледалото за задно виждане е необходимо във всеки автомобил за осигуряване на видимост на пътя отстрани и назад, което обезпечава безопасното шофиране.

Повечето огледала могат да се регулират дистанционенно, чрез лостов механизъм, жила или електромеханизъм. Електрическото управление днес е най-разпространено. Пултът за управление се разполага във вратата, на арматурното табло или на централната конзола. При монтажа на огледалата се спазват няколко правила, които са важни за безопасността. Трябва да се избягват острите ръбове на корпуса и конзолите, страничните огледала при работно положение не трябва да излизат на повече от 200 мм от габарита на автомобила, корпусът трябва да се прибира. Огледалото в купето трябва да е закрепено така, че при удар да се сгъва или чупи в основата на конзолата. Когато се разбива огледалото, не трябва да хвърчат стъкла.

Ако се нуждаете от ново огледало, не е необходимо да губите време по автосервизи или специализирани магазини. По-добре посетете нашия интернет магазин, където можете да откриете всякакви части, като ауспухово гърне, турбокомпресор или броня. При нас ще ги получите на конкурентна цена и в кратки срокове.

Количка
#
Вашата количка е празна