loader
Моля, изчакайтеdotted

АМОРТИСЬОРИ ЗА КАПАК

Авто Амортисьори за капак в най-високо качество на ТОП цени
Амортисьори за капак - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Амортисьори за капак на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Амортисьори за капак авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Амортисьори за капак
 • Aвтомобил Амортисьори за капак - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Амортисьори за капак - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Амортисьори за капак са платени с American Express
 • Авто Амортисьори за капак са платени с PayPal
 • Авто Амортисьори за капак са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Амортисьори за капак - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Амортисьори за капак

Амортисьора за преден капаке устройство, което плавно вдига капака, надеждно го държи във вдигнато положение и абсорбира вибрациите, когато капака стигне до най-горното си или най-долно положение.

5 съвета за експлоатация на амортисьора за преден капак

 1. Избирайте газови амортисьори за преден капак, когато избирате компоненти, защото те са способни да носят по-големи натоварвания и работят по-ефективно в лоши метеорологични условия.
 2. Не вдигайте капака до най-горното му положение на ръка – той трябва да бъде задвижен, чрез амортисьора.
 3. През студения сезон отваряйте капака само след загряване на двигателя. Това трябва да се прави плавно, без резки и бързи движения.
 4. Когато избирате резервната част, имайте предвид особеностите на дизайна и работните спецификации на колата. Например, ако предния капак е тежък, изберете компонент с по-голяма крепежна сила. Също, имайте предвид дължината на амортисьора на предния капак. Тя трябва да ви позволява да отворите капака до височина, която е удобна за обслужване на колата.
 5. Спазвайте изискванията за безопасност при експлоатация на амортисьора: за да избегнете контузии, не разглобявайте частта, не позволявайте прегряването ѝ или механични повреди.

Дефекти на амортисьора на предния капак, причините и признаците за тях

 1. Разхерметизиране. Често е резултат от неспазване на натоварването посочено в техническите характеристики на компонента (твърде дълъг или къс амортисьор, недостатъчна крепежна сила), или неправилната употреба на компонента в сурови метеорологични условия. В този случай компонента спира да извършва функцията си и не държи капака в отворено положение.
 2. Деформация. Тя се случва в резултат от прилагането на механична сила върху компонента, например, тежък удар. Такива повреди се виждат с просто око и не позволяват с правилната работа на компонента.
 3. Заяждане. То може да е причинено от замръзване на маслото в студено време или от производствен дефект. В този случай капака не може да бъде напълно отворен или затворен, в зависимост от положението, в което частта е заяла.

Можете да купите амортисьор за преден капак от онлайн магазина Avtochastionline24.bg. Широкия асортимент ще ви позволи да изберете резервна част, която еподходяща за всеки модел кола.

Амортисьори за капак за

Количка
#
Вашата количка е празна