loader
Моля, изчакайтеdotted

АМОРТИСЬОРИ ЗА КАПАК

Авто Амортисьори за капак в най-високо качество на ТОП цени
Амортисьори за капак - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Амортисьори за капак на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Амортисьори за капак авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Амортисьори за капак
 • Aвтомобил Амортисьори за капак - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Амортисьори за капак - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Амортисьори за капак са платени с American Express
 • Авто Амортисьори за капак са платени с PayPal
 • Авто Амортисьори за капак са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Амортисьори за капак - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Амортисьори за капак

Амортисьора за преден капаке устройство, което плавно вдига капака, надеждно го държи във вдигнато положение и абсорбира вибрациите, когато капака стигне до най-горното си или най-долно положение.

5 съвета за експлоатация на амортисьора за преден капак

 1. Избирайте газови амортисьори за преден капак, когато избирате компоненти, защото те са способни да носят по-големи натоварвания и работят по-ефективно в лоши метеорологични условия.
 2. Не вдигайте капака до най-горното му положение на ръка – той трябва да бъде задвижен, чрез амортисьора.
 3. През студения сезон отваряйте капака само след загряване на двигателя. Това трябва да се прави плавно, без резки и бързи движения.
 4. Когато избирате резервната част, имайте предвид особеностите на дизайна и работните спецификации на колата. Например, ако предния капак е тежък, изберете компонент с по-голяма крепежна сила. Също, имайте предвид дължината на амортисьора на предния капак. Тя трябва да ви позволява да отворите капака до височина, която е удобна за обслужване на колата.
 5. Спазвайте изискванията за безопасност при експлоатация на амортисьора: за да избегнете контузии, не разглобявайте частта, не позволявайте прегряването ѝ или механични повреди.

Дефекти на амортисьора на предния капак, причините и признаците за тях

 1. Разхерметизиране. Често е резултат от неспазване на натоварването посочено в техническите характеристики на компонента (твърде дълъг или къс амортисьор, недостатъчна крепежна сила), или неправилната употреба на компонента в сурови метеорологични условия. В този случай компонента спира да извършва функцията си и не държи капака в отворено положение.
 2. Деформация. Тя се случва в резултат от прилагането на механична сила върху компонента, например, тежък удар. Такива повреди се виждат с просто око и не позволяват с правилната работа на компонента.
 3. Заяждане. То може да е причинено от замръзване на маслото в студено време или от производствен дефект. В този случай капака не може да бъде напълно отворен или затворен, в зависимост от положението, в което частта е заяла.

Можете да купите амортисьор за преден капак от онлайн магазина Avtochastionline24.bg. Широкия асортимент ще ви позволи да изберете резервна част, която еподходяща за всеки модел кола.

Количка
#
Вашата количка е празна