loader
Моля, изчакайтеdotted

LIQUI MOLY Моторни масла, Автохимия, Автоаксесоари, Инструменти

Онлайн каталог за Моторни масла, Автохимия, Автоаксесоари, Инструменти от LIQUI MOLY

Liqui Moly е добре позната търговска марка, с която се произвежда богата гама смазочни материали за леки и товарни превозни средства, велосипеди, мотоциклети, както и химически продукти за грижа на автомобила.

История на компания Liqui Moly

Историята на компания Liqui Moly GmbH започва през 1957г., когато германеца Ханс Хенле, създава своя компания, която се занимава с производството на добавки за моторни масла. Първият продукт на компанията е наречен KFZ-1. През 70-те години, компанията извлиза на международната търговска сцена като започва да доставя стоки за пазарите на Югославия, Унгария, Австрия и Швейцария, а след това и в Чили и Аржентина.

Днес, смазочните материали на Liqui Moly са представени в 120 страни по света. Производството се извършва в две фабрики, разположени в Германия. Седалището на компанията се намира в Улм, Германия.

Производители на автомобили като Volkswagen, Mercedes-Benz, BMW, MAN, Volvo и други избират оригиналните резервни части на Liqui Moly. Нещо повече, пета година подред компанията става носител на наградата в категорията "Най-добра марка" в конкурса на списанията Auto Zeitung, Auto Bild, Motor Klassik, Auto Motor и Sport. Ако искате да закупите смазочните материали на Liqui Moly, ви препоръчваме да посетите нашия онлайн магазин. При нас ще намерите богата гама продукти на компанията на разумна цена.

Продукти на Liqui Moly

 1. Моторни масла.
  • Синтетични. Те са подходящи при екстремни температурни условия. Осигуряват защита на качеството на работа на двигателя дори при студен старт. Те запазват вискозитета при различни температурни условия и позволяват намаляване разхода на гориво до 10% както при студен старт, така и в редовен режим на работа.
  • Полусинтетични. Намаляват разхода на гориво, увеличават живота на двигателя. Благодарение на специалните компоненти, предпазват от натрупването на въглерод.
  • Минерални. Влизащите в състава им присадки, възпрепятстват появата на високо и нискотемпературни отлагания. Те имат големи свойства да запазват от триене и се препоръчват за смазване на двигатели след продължителна работа.
 2. Добавки.
  • За масло. Компонентите, които са включени в състава на маслата за промиване, ефективно отстраняват неразтворимите частици, а също така разтварят депозити и сажди. Препоръчително е да се използват след всяка смяна на маслото. Добавките против износване увеличават срока на работа на двигателя като създават филм на повърхността на елементите.
  • За охлаждаща течност. Пастите за уплътнение помагат да се избегнат течове в охладителната система, предотвратяват проникването на охлаждаща течност в горивната камера. Подходящи са за запечатване на места, които са трудни за изолиране.
  • За гориво. Предпазват от коксуване маслените магистрали на двигателя, позволяват дългосрочно запазване на неговата мощност.
 3. Масла за предавки. Предпазват елементи на предавка от корозия; намаляват коефициента на триене и износване. Те са ефективни при всяка температура.
 4.  Продукти за грижи на автомобила. Препаратите за измиване на прозорци, автомобилни шампоани с восък, препарати за полиране - всички тези продукти не само почистват автомобила от замърсители, но и създават допълнителна защита от надраскване и корозия.
 5. Сервизни продукти.
  • Лепила и уплътнители. Те предпазват отделни части от механични повреди и въздействие на тежки химични вещества. Предотвратяват от поява на корозия и осигуряват херметичност на всички връзки.
  • Почистващи препарати за климатик. Почистват елементите на климатика от гъбички и бактерии без демонтаж.
 6. Лубриканти. В зависимост от съдържанието си, те изпълняват различни функции, например елиминират скърцането на спирачната система, осигуряват оптимално плъзгане на контактуващите повърхности. Те предпазват автомобилните части от корозия и увеличават тяхната ефикасност.
 7. Течности. Спирачните течности имат в състава си компоненти, които предотвратяват появата на корозия поради висока температура и образуването на въздушни ключалки в системата. Осигуряват ефективно спиране, дори след дълъг престой. Съставът на антифризите включва компоненти, които предпазват алуминиевите части от унищожаване.
Намерете вашата категория
Резултати от търсенето по категория
Не са открити съвпадения
Ауспух
 • Филтър за твърди частици
Двигател
 • Моторно масло
Кормилна система
 • Масло за централна хидравлика
 • Хидравлично масло за управлението
Маркучи / тръби
 • Маркучи за гориво
Охладителна система на двигателя
 • Антифриз
Скоростна кутия
 • Трансмисионно масло
 • Масло за автоматична скоростна кутия
Спирачна система
 • Спирачна течност
Мнения и отзиви за LIQUI MOLY
LIQUI MOLY: Рейтинг на производителя
8.16/10

(Оценка-276)

8.16 /10

Оценка - 276

10 (65)
9 (65)
8 (53)
7 (15)
6 (2)
5 (2)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +675 Предимства Недостатъци 32-
Стойност на продукта +187 5-
Качество на продукта +165 5-
Качество на опаковката +85 6-
Производител +102 9-
Гаранция +136 7-
Отзиви на купувачи
0/10
Двигателно масло 3864 Мнения

Двигателно масло 3864

@Zashtoto Sam dovolen of produkta
2020-07-30
0/10
Двигателно масло 2318 Мнения

Двигателно масло 2318

Много съм доволен от качеството
2020-02-26
10/10
Двигателно масло 1193 Мнения

Двигателно масло 1193

много добро
2020-01-31
10/10
Двигателно масло 1440 Мнения
2021-03-16
10/10
Двигателно масло 2316 Мнения
2020-06-13
Открийте последните специални оферти от производителите:
Количка
#
Вашата количка е празна