loader
Моля, изчакайтеdotted
Известие по отношение на COVID-19 от обслужване на клиенти. Научете повече

ДАТЧИК ЗА ЪГЪЛА НА ЗАВИВАНЕ

Авто Датчик за ъгъла на завиване в най-високо качество на ТОП цени
Датчик за ъгъла на завиване - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Датчик за ъгъла на завиване на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Датчик за ъгъла на завиване авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Датчик за ъгъла на завиване
 • Aвтомобил Датчик за ъгъла на завиване - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Датчик за ъгъла на завиване - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Датчик за ъгъла на завиване са платени с American Express
 • Авто Датчик за ъгъла на завиване са платени с PayPal
 • Авто Датчик за ъгъла на завиване са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Датчик за ъгъла на завиване - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Датчик за ъгъла на завиване

Датчика за ъгъл на завиване отчита ъгъла на завъртане на волана и предава данните на контролния модул. Той ги използва, за да подсигури правилното функциониране на електронната програма за стабилност, системата за предупреждение при напускане на платното, адаптивното управление на светлините, активното окачване, както и круиз контрол, серво управлението и други.

5 съвета за използването и смяната му

 1. Сменяйте го в случай, че се повреди и не може да се ремонтира. Производителите не ограничават периода му на експлоатация.
 2. Имайте предвид, че неправилното положение на колелата или рязко изключване на акумулатора могат да доведат до неизправности на това устройство. В този случай е възможно да се калибрира в автосервиз.
 3. За да поставите нова част, посетете автосервиз. Процедурата включва разглобяването и на някои други части, по-конкретно, кормилната колона.
 4. Обръщайте внимание на факта, че след като частта бъде отстранена и монтирана повторно, може да е нужно да се настрои. В противен случай няма да функционира правилно.
 5. Не отлагайте компютърната диагностика и смяната на повредена авто част. Нейните неизправности могат да са опасни на пътя. Например, понякога, колата започва спонтанно да завива.

Неизправности на датчика за ъгъл на завиване, симптоми и причини за тях

 • Механични повреди, включително счупен вътрешен контакт. Това може да се случи поради удар в пътен инцидент. В този случай, частта спира да функционира, което води до неизправности на електронната програма за стабилност, контрола на сцеплението и други системи. Съответната предупредителна лампа на таблото ще светне. Също така, в случай на механични повреди в датчика за ъгъл на завиване, ще е нужно да прилагате повече сила за завъртане на волана от обичайното.
 • Оксидация на контактите. Това се случва, когато навлязат влага и замърсявания в механизма. Може да се забележи при преглед.

Avtochastionline24.bg е идеалното място за купуване на резервни части

Мислите, че купуването на резервни части отнема много време? Онлайн магазин Avtochastionline24.bg с удоволствие ще ви убеди в противното. В нашия каталог ще намерите всичко нужно за обслужването на автомобила си само за няколко минути. Достъпните цени и редовни промоции ще бъдат приятен бонус за вас. Направете своята поръчка онлайн от уебсайта ни или чрез мобилното приложение, за да купите датчик за ъгъл на завиване и много други неща много евтино.

Датчик за ъгъла на завиване за

Количка
#
Вашата количка е празна