Авто Кормилна Щанга в най-високо качество на ТОП цени
Кормилна Щанга - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Кормилна Щанга на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Кормилна Щанга авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Кормилна Щанга
 • Aвтомобил Кормилна Щанга - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Кормилна Щанга - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Кормилна Щанга са платени с American Express
 • Авто Кормилна Щанга са платени с PayPal
 • Авто Кормилна Щанга са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Кормилна Щанга - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Кормилна Щанга

Една от съставните части на кормилната система на автомобила е напречната кормилна щанга. Заедно с надлъжните щанги, хебела и шенкелите се създава единен кормилен механизъм. Основната функция на напречната щанга е свързването на двете предни колела на автомобила така, че те да се завъртат на един и същ ъгъл. Но ако възникне проблем по кормилните щанги на вашия автомобил, не е необходимо веднага да се обръщате към автосервиз. Добре е сами да разберете какъв точно е проблемът, тъй като може изобщо да не ви потрябва чужда помощ.

Това, което всеки собственик на автомобил трябва да знае, е, че кормилните щанги не могат да се сменят при сглобена кормилна система. И друг важен момент – на новопроизведените автомобили обикновено лявата кормилна щанга е нерегулируема и при замяна задължително се поставя регулируема такава. За да подмените тази част е необходимо да имате специален ключ или голям гаечен ключ.

Ако сте решили сами да смените напречната кормилна щанга, трябва да знаете как става тази лесна замяна: първо отсъединете шарнирния болт на кормилната рейка. След това освободете маншона на шарнира, като го плъзнете назад по напречната щанга, хванете кормилния механизъм в менгеме и поставете ключа на шарнирния болт на напречната щанга. Така ще демонтирате напречната кормилна щанга.

Но за да смените съответния детайл, трябва не само да знаете как да го направите, но и да имате самата част. Не си струва веднага да се насочвате към фирмените автосервизи или специализираните магазини, за да я закупите. По-изгодно и удобно за вас ще бъде да посетите нашия интернет магазин и да намерите каквото ви е необходимо. Ако търсите и други резервни части, в нашия магазин може да откриете механизъм за страничните стъкла, датчик на ABS и други.

Количка
#
Вашата количка е празна