Авто Маншон За Кормилна Рейка в най-високо качество на ТОП цени
Маншон За Кормилна Рейка - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Маншон За Кормилна Рейка на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Маншон За Кормилна Рейка авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Маншон За Кормилна Рейка
 • Aвтомобил Маншон За Кормилна Рейка - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Маншон За Кормилна Рейка - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Маншон За Кормилна Рейка са платени с American Express
 • Авто Маншон За Кормилна Рейка са платени с PayPal
 • Авто Маншон За Кормилна Рейка са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Маншон За Кормилна Рейка - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Маншон За Кормилна Рейка

Силфонът е осисиметрична гофрирана пружина, която се разтяга, свива, огъва или премества под действието на налягане, сила или температура.

Мека връзка за ауспуха

Тези устройства имат следната особеност - пукат се в местата на постоянно огъване. Вероятно сте чували характерния звук и дори сте усещали неприятната миризма на изгорели газове в купето. За съжаление, меката връзка не подлежи на ремонт и може единствено да се подмени. Новата мека връзка може да се завари на мястото на старата, но това може да доведе до трудности с монтажа на термоизолационните кожуси.

За да се избегне това, меката връзка трябва предварително да се огъне и прогони към мястото на монтаж. Имайте предвид, че при заваряването на новата мека връзка трябва строго да се спази геометрията на тръбите. За целта маркирайте на няколко места двете тръби, след което поставете новата връзка, отбелязвайки местата на краищата и така, че след заварката тръбата нито да се удължи, нито да се скъси. След това заварете меката връзка към едната от тръбите, съвместете маркировките и я заварете и към втората тръба. Заварочният шев трябва да бъде здрав и равномерен, иначе след време вероятно пак ще се спука.

Ако меката връзка на ауспуха на вашия автомобил не е защитена, не се препоръчва шофирането по черни пътища. Скъсването на меката връзка ще доведе до принудително спиране и няма да можете да продължите пътя си. Ако ви се наложи да подмените меката връзка на ауспуха, не губете време в обикаляне по магазини и сервизи. Свържете се с нашия интернет магазин. Тук ще намерите огромно разнообразие от меки връзки с гарантирано качество за всякакви марки автомобили. Освен тях в нашия он-лайн магазин ще намерите също напречни кормилни щанги, фарове против мъгла, тампони за амортисьора или спирачни барабани.

Количка
#
Вашата количка е празна