loader
Моля, изчакайтеdotted
Известие по отношение на COVID-19 от обслужване на клиенти. Научете повече

ДАТЧИК СКОРОСТ

Авто Датчик скорост в най-високо качество на ТОП цени
Датчик скорост - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Датчик скорост на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Датчик скорост авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Датчик скорост
 • Aвтомобил Датчик скорост - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Датчик скорост - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Датчик скорост са платени с American Express
 • Авто Датчик скорост са платени с PayPal
 • Авто Датчик скорост са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Датчик скорост - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Датчик скорост

Съвременните автомобили са снабдени с два датчика за обороти на скоростната кутия. Единият следи скоростта на първичният вал, а другият – на вторичния вал. Данните се предават на електронния контролен модул, където се обработват за изчисляване на настоящото натоварване на двигателя и избиране на най-подходящата скорост.

5 съвета как да ги използвате и сменяте

 1. Сменяйте частите, когато излязат извън строя. Нямат посочен срок на експлоатация.
 2. Опитвайте се да сменяте неизправните части възможно най-бързо. Факт е, че в такива условия контролния модул започва да работи в авариен режим и в резултат от това, може да е невъзможно да се превключи на някои скорости.
 3. За да извършите профилактика или ремонт, посетете автосервиз. Ако имате нужните умения, можете да смените частите самостоятелно, спазвайки всички правила за безопасност. Имайте предвид, че в някои случаи може да е нужно да се премахнат акумулатора и корпуса на въздушния филтър.
 4. Първият признак за неизправен датчик за обороти на скоростната кутия е, че предупредителната лампа HOLD или A/T светва от време на време.Ако това се случва, посетете незабавно автосервиз за проверка.
 5. Ако изводите на частта са силно оксидирани, опитайте се да ги почистите. В някои случаи това помага да се удължи живота им.

Неизправности на датчиците за обороти на скоростната кутия, симптоми и причини за тях

 • Загуба на херметичност на корпуса. Това е в резултат от повреди причинени от температурни промени или удар. Симптомите на дефекта включват влошена динамика на ускорение на автомобила, неизправности на скоростния лост. Освен това, авариен режим често се активира, което не позволява превключване на всички скорости.
 • Силно оксидирани контакти. Това може да стане поради дълго използване и не извършване на преглед на време. Тази повреда води до нестабилна работа на скоростната кутия. Освен това, неизправността може да се открие при диагностика с компютър.

Avtochastionline24.bg е идеалното място за купуване на резервни части

За да купите датчици за обороти на скоростната кутия и други резервни части евтино без никакви затруднения, регистрирайте се в нашия интернет магазин. Ние предлагаме широка гама от висококачествени авто части на достъпни цени и провеждаме промоции редовно. Нашият компетентен екип от обслужване на клиенти винаги е на ваше разположение: специалистите ни бързо ще отговорят на всички въпроси относно продуктите. Започнете да пазарувате комфортно онлайн днес!

Датчик скорост за

Количка
#
Вашата количка е празна