loader
Моля, изчакайтеdotted

ТАМПОН СКОРОСТНА КУТИЯ

Авто Тампон скоростна кутия в най-високо качество на ТОП цени
Тампон скоростна кутия - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Тампон скоростна кутия на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Тампон скоростна кутия авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Тампон скоростна кутия
 • Авто Тампон скоростна кутия са платени с PayPal
 • Aвто Тампон скоростна кутия смяна - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Тампон скоростна кутия - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Тампон скоростна кутия са платени с American Express
 • Авто Тампон скоростна кутия са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Тампон скоростна кутия - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Тампон скоростна кутия

Опората на скоростната кутия е предназначена за захващане на елементите на скоростната кутия за каросерията. Това е гумено-метален артикул, който абсорбира вибрациите и шума много добре.

5 съвета как да я използвате и сменяте

 1. Тази авто част трябва да се сменя, когато се повреди. Нейният срок на експлоатация не е ограничен и силно зависи от стила на шофиране.
 2. За да удължите живота на частта, трябва да избягвате твърде рязкото ускоряване.
 3. Препоръчва се да проверявате състоянието на опората на скоростната кутия при всяко редовно обслужване. Ако забележите масло или охладителна течност по повърхността на частта, те трябва да бъдат премахнати и повърхността трябва да бъде изсушена с чиста кърпа. Това ще предотврати загубата на еластичност на гумата.
 4. Компонентите трябва да се сменят от компетентни специалисти в автосервиз. Неправилното монтиране може да доведе до преждевременно повреждане на самите части и ще има негативно влияние върху цялостното представяне на частите на трансмисията.
 5. Когато монтирате резервната част, крепежните елементи не трябва да се затягат преди да колата да бъде свалена от лифта. По време на работата е за предпочитане да се използва динамометричен ключ.

Неизправности на опората на скоростната кутия, симптоми и причини за тях

 • Пукнатини и други механични повреди. Те могат да са причинени от пътен инцидент или малки камъни удрящи частта по време на движение. Повредата се проявява чрез резки движения при смяна на скорости и шум при натискане на педала на газта.
 • Деформации или напукване на гумената вложка, откачането ѝ от металната основа. Тези дефекти се получават, когато автомобила се излага на значителни механични и термични натоварвания. Освен това, попадането на масло или антифриз от теч върху гумения елемент може да има отрицателен ефект върху състоянието му. Признаците на повредата са: силни вибрации предадени върху каросерията и увеличаващи се при ускоряване, друсане при палене на двигателя, тропане по скоростния лост.

Avtochastionline24.bg е идеалното място за купуване на резервни части

В нашия онлайн магазин можете бързо да купите опора за скоростна кутия и много други части. Лесният за използване уебсайт и удобното мобилно приложение са тук за вас: намирането на нужните части и правенето на поръчка няма да бъде трудно. Като приятен бонус, ние ви предлагаме ниски цени на всички продукти, промоции с които можете да спестите и шанс да получите безплатна доставка. Станете клиент на Avtochastionline24.bg още сега и правете покупки онлайн евтино и удобно.

Тампон скоростна кутия за

Количка
#
Вашата количка е празна