loader
Моля, изчакайтеdotted
Известие по отношение на COVID-19 от обслужване на клиенти. Научете повече

ЖИЛО ЗА СКОРОСТИ

Авто Жило за скорости в най-високо качество на ТОП цени
Жило за скорости - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Жило за скорости на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Жило за скорости авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Жило за скорости
 • Aвтомобил Жило за скорости - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Жило за скорости - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Жило за скорости са платени с American Express
 • Авто Жило за скорости са платени с PayPal
 • Авто Жило за скорости са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Жило за скорости - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Жило за скорости

Жилата за скорости свързват скоростния лост с механизма за смяна на скорости. Те ефикасно абсорбират вибрациите предавани от двигателя.

5 съвета как да ги използвате и сменяте

 1. Продължителността на живота на тези авто части не е ограничена и трябва да се сменят при поява на неизправност. Обикновено, тези компоненти се сменят по двойки.
 2. За да разглобите повредени части и да поставите нови е най-добре да посетите автосервиз. В зависимост от конструкцията на автомобила, процеса може да е доста трудоемък.
 3. Преди да започнете да демонтирате повредена част, трябва да откачите отрицателния извод от акумулатора.
 4. Помнете, че преди да махнете частта, може да е нужно да откачите електрическите устройства, включително акумулатора и аудио системата. Когато приключите работа е важно да ги свържете правилно.
 5. Ако се появят неизправности в жилото на скоростите се препоръчва да ги прегледате и, ако е нужно, да смените фиксаторите и защитния им прашник им. Ако той е повреден, в компонентите може да навлезе влага и те могат да замръзнат през зимата. В този случай покрийте частите със специален лубрикант и сложете нов прашник.

Неизправности на жилото на скоростите, симптоми и причини за тях

 • Скъсване. Най-често това е в резултат от агресивно шофиране, например, тръгване на високи скорости. Обикновено, когато жилото се скъса, ще чуете характерен звук от него, скоростният лост няма да работи и ще е невъзможно да сменяте скорости.
 • Повреди от корозия. Това се случва, ако навлезе влага в устройството. Симптом на този дефект може да бъде трудната смяна на скорости. Ще е нужна значителна сила за преместване на скоростния лост.

Avtochastionline24.bg – идеалното място за купуване на авто части

В нашия интернет магазин можете да купите висококачествени части само за няколко минути. Благодарение на лесния за използване каталог на Avtochastionline24.bg и подробните описания на артикулите, няма да е трудно да изберете подходящи компоненти. Консултантите ни от обслужване на клиенти ще ви помогнат да изберете и купите жила за скорости, както и много други продукти на достъпни цени. Регистрирайте се още сега, за да научите за настоящите промоции и да започнете да пестите.

Жило за скорости за

Количка
#
Вашата количка е празна