Авто Помпа За Високо Налягане в най-високо качество на ТОП цени
Помпа За Високо Налягане - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Помпа За Високо Налягане на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Помпа За Високо Налягане авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Помпа За Високо Налягане
 • Aвтомобил Помпа За Високо Налягане - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Помпа За Високо Налягане - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Помпа За Високо Налягане са платени с American Express
 • Авто Помпа За Високо Налягане са платени с PayPal
 • Авто Помпа За Високо Налягане са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Помпа За Високо Налягане - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Помпа За Високо Налягане

Помпата за високо налягане е проектирана за инжектиране на гориво в цилиндрите на дизелови двигатели в точния момент на работния цикъл със специфично налягане.

4 съвета за експлоатация на помпата за високо налягане

 1. Ежегодно извършвайте диагностика на помпата за високо налягане с помощта на специална стойка. Заслужава си да се спомене, че помпата за високо налягане е много надеждна част и обичайния ѝ живот е над 100 000 километра пробег.
 2. Използвайте само висококачествено гориво. Наличието на абразивни добавки в горивото значително съкращава живота на компонента.
 3. Извършвайте периодична настройка на помпата за високо налягане в авто сервиз.
 4. Извършвайте редовно почистване на дюзите и други елементи на горивната система. Тези процедури трябва да се доверяват на професионалисти от авто сервиз.

Дефекти на помпата за високо налягане, причини и признаци за тях

 1. Неизправности в буталото и цилиндричното тяло. Причините могат да са различни. Влиянието на влага върху помпата води до унищожаване на предпазното маслено покритие, което може да доведе до блокиране на буталото и цилиндричното тяло и деформация на елементите. Също така, компонентите могат да се счупят поради наличието на прах или други твърди частици в горивото. Признаците могат да са следните: нестабилна работа на двигателя, невъзможност да се запали, неспособност на двигателя да достигне нужната сила, необичайни звуци по време на работата му.
 2. Блокирал инжекционен клапан. Това може да се случи поради неквалифицирана работа при монтаж, а също и поради навлизане на абразивни частици в него. Блокирането може също да е причинено от накланяне на клапана срещу гнездото му, корозия на елементите му. Неизправността на клапана се открива по завишена консумация на гориво, нестабилна работа на двигателя, поява на пушек в изгорелите газове. Освен това, хидравлично тропане и силни вибрации се появяват по време на работа на двигателя.
 3. Счупена втулка на блока за управление на помпата. Това се случва поради недостатъчно затягане на болт на разпределителния вал или в резултат от блокиране на механизма на буталото и цилиндъра. С този дефект подаването на гориво спира, двигателя не се включва.
 4. Износване на лагерите на разпределителния вал. Случва се предимно поради използване на замърсено моторно масло. Заради това подаването на гориво се прекъсва, силата на двигателя намалява и се появява пушек в изгорелите газове.
 5. Задръстени дюзи на инжекциона. Това ще се прояви чрез оцветяване в черно на изгорелите газове. Използването на нискокачествено гориво е честа причина за ускореното износване на дюзите.

Можете да купите помпа за високо налягане за колата си от онлайн магазин Avtochastionline24.bg. Благодарение на удобния интерфейс и добре обмисления каталог ще можете бързо и лесно да изберете нужната резервна авто част.

Количка
#
Вашата количка е празна