catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted
Количка
#
Вашата количка е празна

автомобил Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан онлайн каталог

Авто Уплътнения за дюзи в най-високо качество на ТОП цени

Каталог с Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан от производителя:

 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Уплътнения за дюзи на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Уплътнения за дюзи авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан
 • Авто Уплътнения за дюзи са платени с PayPal
 • Aвто Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан смяна - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Уплътнения за дюзи са платени с American Express
 • Авто Уплътнения за дюзи са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Уплътнителен пръстен впръсквателен клапан

Уплътненията за инжектори са еластични пръстени предназначени за уплътняване монтажните места на инжекторите на цилиндровата глава или смукателния колектор. Освен това, тези части позволяват да се намали нивото на шума и вибрациите от работата на двигателя.

5 съвета как да ги използвате и сменяте

 1. Сменяйте уплътненията всеки път, когато ги разглобявате. Ако се използват повторно, тези елементи не могат да подсигурят добро уплътнение.
 2. Ако е нужно да монтирате няколко части наведнъж, купете комплект уплътнения за инжектори. Например, възможно е да поръчате онлайн комплект, който съдържа количество елементи съответстващ на броя цилиндри в автомобила ви.
 3. Доверете смяната на частите на служители от автосервиз. Специалистите ще монтират нови компоненти според изискванията на производителя.
 4. Имахте предвид, че преди да монтирате уплътнения на инжекторите е нужно да ги смажете с моторно масло и старателно да почистите контактната повърхност.
 5. Обръщайте внимание на това, че уплътненията трябва да могат да се въртят свободно в монтажните си места.

Неизправности на уплътненията на инжектори, симптоми и причини за тях

 • Пукнатини, скъсване. Механични повреди се получават в резултат от продължителното излагане на високи температури. В повечето случаи, неизправно горно уплътнение може да се открие по следите от гориво при проверка на механизма, а долно – по бял пушек от ауспуха веднага след палене на двигателя. Понякога миризмата на гориво в купето може да е признак за повредата: може да се усети при ниски температури. Освен това, двигателя работи нестабилно при празни обороти и мощността му е значително по-ниска.
 • Загуба на еластичност. Може да е в резултат от термични щети поради висока температура в двигателя. Това води до течове на гориво или влизане на въздух в горивната система. Неизправността се проявява чрез трудно палене на двигателя, нестабилната му работа, понижена мощност, повишена консумация на гориво. Освен това, двигателя може спонтанно да изгасва при празни обороти.

Avtochastionline24.bg е идеалното място за купува на резервни части

В нашия онлайн магазин можете да купите висококачествени части при изгодни условия. Ниски цени на продуктите, честите промоции, възможността за безплатна доставка са само част от преимуществата, които клиентите ни получават. Направете своята онлайн поръчка от уебсайта ни или чрез мобилното приложение още сега, за да купите евтино всичко нужно за ремонта на автомобила си.

Уплътнения за дюзи за