Авто Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) в най-високо качество на ТОП цени
Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото)
 • Aвтомобил Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) са платени с American Express
 • Авто Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) са платени с PayPal
 • Авто Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Регулатор За Налягане На Горивото (Регулатор На Налягането На Горивото)

Регулаторът за налягане на горивото е мембарнен клапан, който е предназначен да  поддържа налягането в горивната система, необходимо от своя страна  за нормалната работа на дюзите. При ниски обороти, вентилът се отваря, а ненужното гориво се връща обратно в резервоара; При увеличаване на оборотите, клапанът се затваря.

4 съвета при изпозлването на регулатора за налягане на горивото

 1. Производителите не посочват конкретен експлоатационен живот на  частта. Ето защо би следвало да се извърши диагностика на частта, само при наличието на повреди.
 2. Винаги използвайте висококачествено гориво. Още повече, видът на горивото трябва да отговаря на техническите изисквания на автомобила. Не се препоръчва използването на  нискокачествено гориво с добавки.
 3. Редовно сменяйте горивният филтър; По този начин удължавате експлоатационният  живот на регулатора за налягането на горивото.
 4. Когато извършвате технически преглед на автомобила си, проверете налягането на горивото в системата с помощта на манометър, като по този начин по-бързо ще откриете вероятна повреда и така ще избегнете бъдещи по-сериозни повреди по частта.

Повреди при регулатора за налягането на горивото, причини и признаци

 1. Разкъсване на мембраната. Тази повреда може да бъде причинена поради износването на частта, прекомерното натоварване върху нея или лошото качество на материала, от която е произведена частта. Ако се случи така, че  мембраната се разкъса, са възможни различни видове повреди при работата на двигателя - от нестабилната му работа до пълната му повреда и спиране на работа.
 2. Задръстване. Характеризира се с прекаленото или недостатъчно налягане на горивото в системата. Това може да се дължи на факта, че превозното средство не е използвано дълго време.
 3. Разхлабване на пружините. Това обикновено се дължи на естественото  износване на частта. Тази повреда води до намаляване на налягането на маслото; Двигателят работи нестабилно, може да изгуби скорост на празен ход.

Купете регулатор за налягането на горивото за вашия автомобил в онлайн магазина ни Avtochastionline24.bg. Ако се колебаете  или имате някакви въпроси, нашият екип за поддръжка винаги ще бъде така любезен да ви помогне в избора на необходимата резервна част за автомобила ви.

Количка
#
Вашата количка е празна