catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted
Количка
#
Вашата количка е празна

автомобил Карбуратор единични части онлайн каталог

Авто Карбуратор в най-високо качество на ТОП цени

Каталог с Карбуратор единични части от производителя:

 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Карбуратор на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Карбуратор авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Карбуратор единични части
 • Авто Карбуратор са платени с PayPal
 • Aвто Карбуратор единични части смяна - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Карбуратор единични части - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Карбуратор са платени с American Express
 • Авто Карбуратор са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Карбуратор единични части - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Карбуратор единични части

Карбуратора е отговорен за създаването на горивната смес. Той определя какво количество от нея влиза в цилиндрите на двигателя.

5 съвета как да го използвате и сменяте

 1. Сменяйте устройството ако се повреди. То обикновено има дълъг период на експлоатация от около 15-20 години.
 2. Имайте предвид, че живота на отделните елементи на устройството е различен и зависи от дизайна, материала и работните условия. Някои от тях могат да се продават отделно. Например, можете да купите вакуумен блок: той кара двигателя да превключи на празни обороти при освобождаване на педала на газта.
 3. Почиствайте замърсявания от повърхността на карбуратора от време на време със специални химикали. За да достигнете до устройството, обикновено е нужно да премахнете въздушния филтър.
 4. Не започвайте да чистите механизма, когато двигателя работи в помещение с недостатъчна вентилация или близо до открит огън.
 5. Помнете, че в някои случаи можете да поправите частта като я почистите. Трябва да се обърнете към автосервиз за тази цел. Тази процедура включва използването на запалими препарати и изисква изключително внимание.

Неизправности на карбуратора, симптоми и причини за тях

 • Деформация на горивните или въздушните канали. Това се случва, когато се напълнят с въглеродни отлагания поради използването на нискокачествено гориво или навлизането на замърсявания в системата. Нестабилна работа при празни обороти и течове на гориво са признаци за тази неизправност.
 • Напукан корпус. Това е в резултат от неправилно монтиране или невнимателен ремонт на близкоразположени елементи. Това може да доведе до течове на гориво. В случай на такъв дефект е нужно да смените механизма възможно най-скоро, защото има риск от пожар.
 • Огъната долна част. Една от възможните причини за това са силните вибрации предавани от двигателя. Сред симптомите на тази неизправност са трудности при палене на двигателя и гаснене при натискане на педала на газта.

Avtochastionline24.bg – идеалното място за купуване на авто части

Търсите ли онлайн магазин, на който можете да се доверите? В Avtochastionline24.bg можете да купите карбуратор и много други неща с гаранция за качество. Направете поръчката си онлайн – покупката ви ще бъде доставена в кратък срок. Благодарение на ниските ни цени, могат да се купят евтино части с най-добро качество.

Карбуратор за