catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted

СЕГМЕНТИ

Авто Комплект сегменти в най-високо качество на ТОП цени
Сегменти - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Комплект сегменти на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Комплект сегменти авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Сегменти
 • Авто Комплект сегменти са платени с PayPal
 • Aвто Сегменти смяна - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Сегменти - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Комплект сегменти са платени с American Express
 • Авто Комплект сегменти са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Сегменти - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Сегменти

Буталните пръстени служат за херметизиране на горивната камера на двигателя на колата, а също и за контролиране на количеството смазка между буталото и цилиндъра, както и за отделяне на топлина от буталото към стените на цилиндъра.

5 съвета за експлоатация на бутални пръстени

 1. Следвайте изискванията за експлоатация на двигателя, за да имат максимално дълъг живот буталните пръстени. Той средно е 100 000 – 200 000 километра пробег. В зависимост от качеството на маслото и горивото, както и от материалите, неговият живот може да достигне 150 000 километра или да бъде намален до 70 000 км.
 2. Използвайте само висококачествено моторно масло, което се препоръчва от производителя на автомобила ви и не забравяйте да го сменяте на време.
 3. Опитайте се да сведете до минимум работата на колата по груби пътища, избягвайте задръствания, за да предотвратите навлизането на прах в двигателя. Редовно сменяйте въздушния филтър.
 4. Загрявайте двигателя до работна температура преди да започнете да шофирате.
 5. След смяна на комплект бутални пръстени трябва да щадите двигателя. Не се препоръчва да надвишавате 80км/ч. През първите 1000 километра и 90км/ч. в периода 1000 – 2000 километра.

Дефекти на буталните пръстени, причини и признаци за тях

 1. Преждевременно износване на буталните пръстени. Компонентите се износват по-рано от определеното време поради използване на нискокачествено гориво или масло, неправилна работа на маслен или въздушен филтър, използване на двигателя в екстремни режими. Признак за износването са оцветяване на изгорелите газове в синьо-сив цвят, нестабилна работа на двигателя при празни обороти. Освен това, консумацията на масло се увеличава.
 2. Деформация или скъсване на буталните пръстени. Тези повреди могат да са причинени от прекомерно натоварване на двигателя, прегряване или поради използване на нискокачествено гориво. Това води до неизправност на цилиндъра, поява на пушек от двигателя, загуба на сила и въртящ момент.
 3. Замърсяване на нишата на буталото. Продължителни паузи от използване на колата, използването на нискокачествено масло водят до това. С този дефект се увеличава консумацията на масло, понижава се компресията в цилиндъра, силата намалява, син или синьо-сив пушек се появява, а двигателя пали трудно.

Можете да купите бутални пръстени за колата си с гаранция за качество от нашия онлайн магазин, Avtochastionline24.bg. Нужната резервна част ще бъде доставена бързо, благодарение на наличността си в склада ни.

Комплект сегменти за

Количка
#
Вашата количка е празна