Каталог за части TALBOT

Търсите резервни части за Вашия TALBOT? Попаднали сте на точното място!

Резервни части за автомобили TALBOT SAMBA
SAMBA ОТ 01.1981
Автомобилни части TALBOT 1307-1510
1307-1510 ОТ 07.1975
Автомобилни части TALBOT HORIZON
HORIZON ОТ 02.1978
Резервни части TALBOT MURENA
MURENA ОТ 09.1980
Автомобилни части TALBOT RANCHO
RANCHO ОТ 01.1977
Автомобилни части TALBOT SIMCA
SIMCA ОТ 10.1961
Авточасти TALBOT SOLARA
SOLARA ОТ 02.1980
Резервни авточасти TALBOT TAGORA
TAGORA ОТ 06.1980

Топ автомобилни части за TALBOT на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Автомобилите Talbot се произвеждат в Европа от 1903 г. до 1994 г. Произвеждащата ги компания е основана от французина Густав Адолф Клеман и англичанина Чарлз Четуинд-Талбът. Известно време след основаването си компанията се разделя на две, а марката се използва, както за автомобилите произведени във Франция, така и за тези от Англия. Впоследствие през 1967 г., под новия собственик - Chrysler Corporation, компаниите се обединяват отново, а след това като част от Peugeot през 1978 г. след дългогодишен престой се възобновява производството на автомобили с марката Talbot.


Автомобилите с марка Talbot

През годините автомобилите от тази марка се произвеждат във Франция, Испания, Великобритания, Финландия и други държави. В същите заводи се произвеждат и частите за Talbot. Тъй като в различни времена компанията е била собственост на немалко на брой големи корпорации, които притежават разнообразни марки, то автомобилите с тази марка имат много близнаци сред моделите на Fiat, Citroën, Peugeot, Simca, Chrysler, Dodge, Plymouth и други.

Предлаганите модели от тази марка включват, както леки автомобили, така и лекотоварни. Купувачите могат да избират измежду хечбек с три и пет врати, комби с пет врати, купе, седан, кабриолет, джип с три врати и ван. През 1981 г. тунинг компанията Pininfarina създава кабриолет, базиран на модела Samba, като резултатът е най-малкият сериен автомобил с отворена каросерия за времето си.


Предимства на автомобилите Talbot

  • Високо качество на изработка. Шасито на тези автомобили е устойчиво на повреди дори след дългогодишна употреба, ако консумативите се подменят редовно. Окачването ефективно поглъща вибрациите при движение с висока скорост. Качествената шумоизолация осигурява акустичен комфорт, както за шофьора, така и за пътниците.
  • Богато оборудване. Още през 1980 г. някои модели на марката са вече оборудвани с електрически стъкла, дискови спирачки, лети джанти, чистачки за фаровете и бордови компютър.
  • Комфортен салон. Колите са доста просторни, а седалките са комфортни. Широкото предно стъкло подобрява видимостта. За тапицерията на салона се използват кадифе и туид.
  • Нововъведения. Matra Rancho е един от най-известните автомобили с тази марка, като той оказва значително влияние за създаването на класа кросоувъри, които по това време са нови за Европа. Колата е с предно предаване и има леко, но здраво купе, направено от фибростъкло. В просторния салон може да се постави допълнителен ред седалки.

Най-добрите части за Talbot

В онлайн магазинa ни бихте могли да закупите части за автомобили Talbot и ще получите:

  • дългосрочна гаранция за всяка резервна част;
  • квалифицирана техническа поддръжка, чиито специалисти са винаги в готовност да отговорят на въпросите Ви, независимо дали по телефона или онлайн;
  • интересни промоции и намаления
Количка
#
Вашата количка е празна