Каталог за части PIAGGIO

Търсите резервни части за Вашия PIAGGIO? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили PIAGGIO PORTER
PORTER ОТ 12.1992
Части за автомобили PIAGGIO APE
APE ОТ 01.1971

Топ автомобилни части за PIAGGIO на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Piaggio е италианска марка, с чието име се произвеждат неголеми лекотоварни автомобили и двуколесни превозни средства. Историята на марката датира от 1884 г., когато предприемачът Риналдо Пиаджо създава своя малка компания. Към момента компанията притежава 6 научно-изследователски центъра, а нейните продукти се предлагат в над 50 страни по света.


Автомобилите с марка Piaggio

Италианската компания започва производството на автомобили в средата на двадесети век. Преди това частите Piaggio са използвани за направата на самолети за нуждите на гражданската и военната авиация, а още по-рано - за производството на моторни лодки и локомотиви.

Един от най-популярните автомобили сред моделите на компанията е триколесния лекотоварен автомобил Ape. В наши дни той се произвежда в Индия, където моделът се използва за авто-рикша. Също така с марката Piaggio се произвеждат и миниванове, ванове, камиони само с шаси, бордови камиони и самосвали.


Предимства на превозните средства Piaggio

  • Компактни размери. Автомобилите с марката Piaggio не са големи. Например дължината на минивана Porter е едва 3400 мм, а широчината му - 1395 мм. Дължината на модела Ape 50 е дори по-малка - само 2660 мм. Това дава възможност на автомобилите с тази марка да се движат свободно по тесните градски улици, лесно да сменят лентите при натоварен трафик и с лекота да изпълняват задачи, които не са във възможностите на по-големите превозни средства.
  • Маневреност. Ниското тегло и малкият радиус на завиване (3,7 - 4 м) дават възможност на тези автомобили да доставят товари до сгради, достъпът до които е затруднен
  • Високи товароносимост и вместимост на багажното отделение. Някои модификации са проектирани с възможност да превозват товари от 1100 кг, докато обемът на багажното им отделение може да поеме 3000 л.
  • Икономичност и екологичност. Автомобилите с тази марка имат малки двигатели с обем от 0,7 - 1,3 л., отговарящи на най-новите европейски екологични норми. Разходът на гориво при извънградско шофиране не надвишава 6 л на 100 км. Също така в предлаганите от марката модели е представен и електрическия лекотоварен автомобил Electric Pianale Fisso. Неговата товароносимост е 520 кг, може да развие скорост до 55 км/ч, а с едно зареждане може да измине 98 км.

Най-добрите части за Piaggio

Лекотоварните автомобили се нуждаят от подходящи компоненти - надеждни, но и евтини. Лесно ще ги откриете в нашия онлайн магазин. Ние Ви предлагаме:

  • Закупуване на части за Piaggio на достъпни цени. Много промоции и намаления ще Ви помогнат да спестите пари.
  • Помощ от нашите специалисти. Те са винаги онлайн и в готовност да Ви помогнат в избора на резервни части.
  • Спестяване с доставката. Със закупуването на резервни части в комплект, като например спирачни накладки и спирачни дискове, няма да е необходимо два пъти да заплащате за доставка. Поръчката ще бъде изпратена като една пратка.
Количка
#
Вашата количка е празна