Каталог за части MG

Търсите резервни части за Вашия MG? Попаднали сте на точното място!

Авточасти MG MGF
MGF ОТ 03.1995
Автомобилни части MG MG
MG ОТ 06.2001
Резервни части кола MG MGB
MGB ОТ 05.1962
Части за автомобили MG MIDGET
MIDGET ОТ 01.1964
Автомобилни части MG 1300 Mk.II
1300 Mk.II ОТ 09.1967
Резервни части MG MAESTRO
MAESTRO ОТ 03.1983
Резервни части MG METRO
METRO ОТ 05.1982
Части за автомобили MG MGR
MGR ОТ 09.1992
Резервни части кола MG MONTEGO
MONTEGO ОТ 04.1984
Части за автомобили MG EXPRESS
EXPRESS ОТ 03.2003
Части за автомобили MG MG 6
MG 6 ОТ 11.2010
Резервни части кола MG MG 7
MG 7 ОТ 07.2007

Топ автомобилни части за MG на ниска цена

Резервни части за автомобили МГ

Резервни части МГ

MG е английска автомобилна марка, днес принадлежаща на китайския концерн Nanjing Automobile Group. Фирмата е широко известна със своите спортни и серийни леки автомобили.

Автомобилите MG

MG не е само стил и качество, но и прославени британски традиции. Неслучайно автомобилите от тази марка са се ползвали с любов от членовете на Кралското семейство.

В началото на XX век, в Оксфорд процъфтявала автокъщата Morris Garage, търгуваща с автомобили. През 1923 година, нейният мениджър Сесил Кимбър решил да започне собствено производство на автомобили, като предпочитанията му били насочени към спортните модели. През 1927 година излязъл най-известният представител от семейство MG – класическият двуместен роудстър MG Midget.

Най-новата история на компанията е белязана с множество сливания с по-големи и самостоятелни корпорации. От 1990 година до 2000 година, фирма MG принадлежи на концерна BMW, след това немците я обединили с компанията Rover, която също била тяхна собственост, а през 2005 година я продали на китайската група Nanjing Automobile. Производството на автомобили MG било възстановено отначало в заводите в Китай, а после се завърнало в Англия.

За последните няколко години, моделното семейство на MG, в началото съвсем скромно, значително се увеличило. Днес, компанията произвежда седани, комби, хечбек, джипове, купе, кабриолети, а също фургони и микроавтобуси.

Достойнствата на MG
  • Нисък разход на гориво
  • Разпознаваем дизайн на купето
  • Надеждност и безопасност
  • Комфортен салон
  • Повишена устойчивост при завиване
  • Гарантирано качество на елементите
  • Отлична динамика

Дори стандартното оборудване на съвременните модели MG включва бордови компютър, климатик, хидроусилвател на волана, подгряване на задното стъкло, а също така и комплекс от системи, осигуряващи безопасността на автомобила.

Най-добрите резервни авточасти за MG

Ярките и стремителни MG свидетелстват за силата на характера и изискания вкус на своя собственик. Впечатляващите скоростни характеристики, технологичност и, разбира се, безупречният стил на произведените от MG автомобили са покорили много автолюбители по цял свят. Ако и Вие сте от тях, тогава се радваме да Ви предложим резервни части за MG с най-високо качество.

Далеч не всеки интернет-магазин разполага, както нашият, с такава гама консумативи и резервни части за автомобилите от тази британска марка. Закупуването на резервни части за MG при нас е много просто – интелигентната система за търсене и опитните ни технически сътрудници ще сведат до минимум времето на Вашето търсене. Ще се изненадате приятно от нашите цени и гъвкавата система с намаления.

Количка
#
Вашата количка е празна