loader
Моля, изчакайтеdotted

Авточасти ISUZU

OE Каталог за части ISUZU

Търсите резервни части за Вашия ISUZU? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили TROOPER
TROOPER
от 01.1983
Резервни части за автомобили D-MAX
D-MAX
от 05.2002
Части за автомобили ISUZU CAMPO
CAMPO
от 04.1977
Части за автомобили ISUZU MIDI
MIDI
от 06.1988
Автомобилни части ELF
ELF
от 09.1992
Авточасти KB
KB
от 07.2002
Части за автомобили ISUZU GEMINI
GEMINI
от 10.1984
Авточасти IMPULSE
IMPULSE
от 01.1990
Автомобилни части PIAZZA
PIAZZA
от 06.1981
Авточасти ASCENDER
ASCENDER
от 09.2002
Резервни авточасти MU-X
MU-X
от 11.2013
Автомобилни части PICKUP
PICKUP
от 10.1987

Топ автомобилни части за ISUZU на ниска цена

Резервни части за автомобили ИСУЗУ

Резервни части за ISUZU

Isuzu е компания с основаването, на която започва историята на японската автомобилна индустрия. Централата на автомобилопроизводителя се намира в Токио. Isuzu специализира в производството на превозни средства с дизелови двигатели. Техните автомобили използват съвременни технологии, които ги правят максимално икономични и екологични.

Автомобилите Isuzu

Историята на компанията води своето начало от 1916г.. Само две години по-късно се появява и първият автомобил на фирмата. През 1922г. излиза лекият автомобил А-9. През 1936г. компанията разработва собствен двигател. Дълго време тя е единственият производител на дизелови автомобили в Япония.

След Втората световна война, предприятието започва да произвежда обновени двигатели, които се монтирали на леки и товарни автомобили собствено производство. Компанията обръща особено внимание на екологичността на автомобилите си. В днешно време, Isuzu използва хибридни двигатели за своите автомобили, и при проектирането на автомобилите се използват последните технически разработки, за да се намали вредното въздействие върху околната среда.

Последните 20 години се характеризират със сътрудничеството на Isuzu с корпорацията General Motors. Днес японската компания е един от най-големите автомобилни производители. От конвейера на завода излизат пикапи, джипове, автобуси и товарни автомобили.

Предимства на Isuzu

  • икономия на гориво;
  • добро представяне при шофиране;
  • високо качество на охладителната система на двигателя;
  • екологичност;
  • ремонтопригодност;
  • високо ниво на безопасност;
  • ергономичен интериор;
  • високо качество на производството;
  • лесно управление.

Днес гамата модели на Isuzu е съставена от съвременни автомобили, чието оборудване включва климатична система, аудио система, затопляне на огледалата за задно виждане и много други екстри.

Най-добрите авточасти за Isuzu

За всеки собственик на автомобил е много важно колата да бъде винаги изправна. Ако вашият автомобил се нуждае от ремонт, можете да закупите резервни части за Isuzu от нашия онлайн магазин. Благодарение на богатия асортимент от продукти и удобната система за търсене, ще можете да изберете нужните части за който и да е модел автомобил само за броени минути. Квалифицираните специалисти от нашето информационно бюро са винаги готови да окажат компетентна помощ в избора.

Единствено висококачествените части за Isuzu могат да осигурят безотказна работа на автомобила. Ние работим директно с производителите, и ето защо нашите продукти са с оригинално качество и на достъпна цена. Купувайки части от нас, вие ще можете да отстраните повредата на автомобила си бързо и с минимални разходи.

Количка
#
Вашата количка е празна