Каталог за части ISUZU

Търсите резервни части за Вашия ISUZU? Попаднали сте на точното място!

Резервни части кола ISUZU D-MAX
D-MAX ОТ 05.2002
Резервни части ISUZU TROOPER
TROOPER ОТ 01.1983
Части за автомобили ISUZU MIDI
MIDI ОТ 06.1988
Резервни части ISUZU CAMPO
CAMPO ОТ 04.1977
Резервни части кола ISUZU GEMINI
GEMINI ОТ 10.1984
Автомобилни части ISUZU IMPULSE
IMPULSE ОТ 01.1990
Автомобилни части ISUZU PIAZZA
PIAZZA ОТ 06.1981

Топ автомобилни части за ISUZU на ниска цена

Резервни части за автомобили ИСУЗУ

Резервни части ИСУЗУ

Isuzu е компания с основаването, на която започва историята на японската автомобилна промишленост. Централата на автомобилопроизводителя се намира в Токио. Фирмата Isuzu е специализирана в производството на превозни средства с дизелови двигатели. В нейните автомобили са внедрени съвременни технологии, които ги правят максимално икономични и екологични.

Автомобилите Isuzu

Историята на компанията води своето начало от 1916 година. Само две години по-късно се появява и първият автомобил на фирмата, През 1922 година бил произведен лекият автомобил А-9. През 1936 година компанията разработва собствен двигател. За дълго време Isuzu е единственият производител на дизелови автомобили в Япония.

След Втората световна война, предприятието започва да произвежда модернизирани двигатели, които се монтирали на леки и товарни автомобили собствено производство. Компанията обръща особено внимание на екологичността на автомобилите. В последно време, превозните средства с марката Isuzu активно се оборудват с хибридни двигатели, а при проектирането на автомобилите се ползват последните технически разработки, което позволява намаляването на вредното въздействие върху околната среда.

Последните 20 години се характеризират със сътрудничеството на Isuzu с корпорацията General Motors. Понастоящем японската компания е един от най-големите автомобилни производители. От конвейера на завода излизат пикапи, джипове, автобуси и товарни автомобили.

5 модели на Isuzu
 1. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 2. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD (UBS55)
 3. ISUZU TROOPER (UBS) 2.2 D 4WD
 4. ISUZU TROOPER (UBS) 2.6 4WD
 5. ISUZU TROOPER (UBS) 2.8 TD 4WD
Достойнствата на Isuzu
 • икономичност;
 • добри ходови качества;
 • високо качество на охладителната система на двигателя;
 • екологичност;
 • ремонтопригодност;
 • високо ниво на безопасност;
 • ергономичен салон;
 • високо качество на производството;
 • лесно управление.

Днес моделното семейство на Isuzu е съставено от съвременни автомобили, снабдени с климатична система, аудио система, затопляне на огледалата за задно виждане и много други екстри.

Най-добрите резервни части за Isuzu

За всеки собственик на автомобил е много важно колата да бъде винаги изправна. Ако вашият автомобил се нуждае от ремонт, то Вие можете да закупите резервни части от нашия онлайн магазин. Благодарение на богатия асортимент от стоки и удобната система за търсене, Вие ще намерите нужната резервна част за който и да е автомобил буквално за броени минути. Нашите квалифицирани специалисти от отдела за техническа поддръжка са винаги готови да Ви окажат помощ в избора.

Единствено висококачествените резервни части за Isuzu могат да осигурят безотказна работа на автомобила. Ние работим директно с производителите, и ето защо нашите стоки са оригинални и на достъпна цена. Купувайки части от нас, Вие ще отстраните повредата на автомобила си бързо и с минимални разходи.

Количка
#
Вашата количка е празна