Каталог за части HUMMER

Търсите резервни части за Вашия HUMMER? Попаднали сте на точното място!

Резервни части за автомобили HUMMER HUMMER H1
HUMMER H1 ОТ 01.1992
Резервни авточасти HUMMER HUMMER H3
HUMMER H3 ОТ 04.2005
Резервни авточасти HUMMER HUMMER H2
HUMMER H2 ОТ 08.2002

Топ автомобилни части за HUMMER на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Hummer е американска марка, с чието име от 1992 г. до 2010 г. се произвеждат мощни офроуд автомобили. Отначало марката принадлежи на компанията AM General, но тя бива закупена от General Motors Corporation през 1998 г.


Автомобилите с марка Hummer

Първият офроуд автомобил, който е произведен с марката Hummer е базиран на военния автомобил HMMWV. Той не се различава значително от предшественика си - няма броня, има различен цвят, оборудван е с климатик и има по-добри шумоизолация и тапицерия. Следващите модели се създават на базата на платформите на General Motors. Производството се извършва в САЩ, Китай, Русия и ЮАР през различните години. Произвеждат се и части с марката Hummer.

Предлаганите от компанията модели са само мощни джипове и пикапи. Възможностите за каросерията са модели с твърд или мек сгъваем покрив с четири или пет врати. Модификацията Alpha разполага с две задни врати. Произвеждани по поръчка са и лимузини, които са базирани на модела H2 и могат да имат седалки за до 22 души.


Предимства на автомобилите Hummer

  • Отлични офроуд възможности. Високият пътен просвет, достигащ до 406 мм при първите модели, широката следа от 1819 мм и мощният двигател позволяват на автомобила да преминава през 76 см вода и да преодолява препятствия високи 56 см. Налягането в гумите може бъде регулирано чрез натискането на бутон в салона, като така се постига максимална офроуд ефективност на автомобила и на пясък и на кал, а също и комфортно шофиране по асфалтиран път.
  • Необичаен дизайн на купето. Автомобилите Hummer изглеждат различно от останалите джипове. Отначало външният им вид напълно съответства с първоначалното им предназначение и се характеризира с особеностите на военните превозни средства - огромни колела, прави линии, панелите на купето са захванати с открити нитове. Именно с грубият си и военен вид Н1 моделът става привлекателен за много хора. Дизайнерите работят съществено по екстериора на последните модели, като запазват общата концепция, но видът на колата става по-плавен и цивилно изглеждащ.
  • Просторни салон и багажно отделение. Пет едри човека могат удобно да седят в автомобила. Капацитетът на багажника при някои модификации достига 2452 л.
  • Високо ниво на комфорт. Седалките са удобни и разполагат с добри странични опори, тапицирани са с кожа и имат голям брой настройки за позицията. Системата за хидравлично усилване на завиването осигурява лесен контрол дори и на некачествени пътни настилки. Двузоновият климатик поддържа комфортна температура и влажност в колата, независимо от метеорологичните условия. Въздушното окачване се справя чудесно с неравностите, правейки возенето меко.

Най-добрите части за Hummer

Мощният автомобил има нужда от надеждни компоненти. Можете да закупите такива в нашия онлайн магазин. Предимствата ни са:

  • Можете да закупите части за Hummer със значителнo намаление.
  • Осигуряваме дългосрочна гаранция на всяка резервна част.
  • Ние работим всеки делничен ден от 8:00 ч до 22:00 ч. Можете да поръчате онлайн по всяко удобно за Вас време.
Количка
#
Вашата количка е празна