Каталог за части GENESIS

Търсите резервни части за Вашия GENESIS? Попаднали сте на точното място!

Резервни части GENESIS G90
G90 ОТ 09.2016

Топ автомобилни части за GENESIS на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Genesis е южнокорейска марка, с чието име концерна Hyundai Motor произвежда луксозни автомобили, и по-специално спортни седани. Марката е основана официално през 2015 г.


Автомобилите с марка Genesis

Историята на тази марка е тясно свързана с пускането през 2008 г. на спортния седан Hyundai Genesis, развитието на който започва през 2003 г. с поставянето на идеята за създаване на перфектен спортен седан със задно задвижване. Разработването на дизайна отнема над 3 години, а готовият автомобил изминава в пътни тестове над 800 000 мили, преди да влезе в масово производство. Общо проектът възлиза на 500 милиона долара. Веднага след излизането си моделът е награден с множество престижни награди и именно заради това се взема решението да се създаде отделна марка.

В гамата от модели на компанията влизат само три седана, но до 2020 г. се планират още един седан, едно купе и два кросоувъра. Отговорни за поддръжката на автомобилите и дистрибуцията на части за Genesis са сервизните центрове на Hyundai, както и официалните дилъри.


Предимства на автомобилите Genesis

  • Безопасност. Фирмената Smart Sense система за безопасност представлява съвкупност от интелигентни системи, които помагат на шофьора, в това число аварийна спирачка с функция за разпознаване на пешеходци, круиз-контрол, система за следене на слепи зони, както и такава за следене на пътната маркировка. По този начин шофирането става възможно най-автономно, а рискът от човешка грешка се намалява.
  • Отлична проходимост. Системата за превключване към задвижване на всички колела с името HTRAC разпределя въртящия момент между задния и предния мост веднага след като колата попадне на хлъзгав или неравен път. Благодарение на тази система рискът от поднасяне или превъртане на колелата се намалява, а стабилността на колата се увеличава. Адаптивното окачване GACS омекотява неравностите при шофиране по лоши пътища и предотвратява поднасянето при завиване с висока скорост.
  • Комфорт. Шофьорската седалка може да се настрои по 22 начина, а тази на предния пътник - по 14 начина, като така се осигурява максимален комфорт. Чрез трислойните уплътнения на вратите и двойните странични прозорци се осигурява качествена шумоизолация. Аудио системата Lexicon е оборудвана с 17 високоговорителя, акустични лещи и решетки от неръждаема стомана, като тя се характеризира с дълбок и обемен звук. Воланът и седалките са тапицирани с кожа Nappa, която е мека и приятна на допир.

Най-добрите части за Genesis

От нашия онлайн магазин можете да закупите части за Genesis на изгодни цени. Използвайки нашите услуги Вие получавате:

  • квалифицирана онлайн помощ от най-добрите ни специалисти;
  • промоции, намаления и възможност за безплатна доставка;
  • достъп до богат асортимент от въздушни, маслени и горивни филтри, запалителни свещи, компоненти за окачването и двигателя, чистачки и работни флуиди.
Количка
#
Вашата количка е празна