Каталог за части CADILLAC

Търсите резервни части за Вашия CADILLAC? Попаднали сте на точното място!

Резервни части CADILLAC STS
STS ОТ 09.2004
Части за автомобили CADILLAC ELDORADO
ELDORADO ОТ 09.1991
Автомобилни части CADILLAC CTS
CTS ОТ 03.2002
Резервни части CADILLAC SRX
SRX ОТ 09.2003
Автомобилни части CADILLAC BLS
BLS ОТ 04.2006
Авточасти CADILLAC ESCALADE
ESCALADE ОТ 10.1998
Части за автомобили CADILLAC XLR
XLR ОТ 09.2003
Резервни части CADILLAC ATS
ATS ОТ 02.2013
Резервни части кола CADILLAC CT6
CT6 ОТ 11.2015
Резервни авточасти CADILLAC FLEETWOOD
FLEETWOOD ОТ 01.1968

Топ автомобилни части за CADILLAC на ниска цена

Резервни части за автомобили КАДИЛАК

Резервни части КАДИЛАК

Cadillac е северноамериканска компания за производство на автомобили, които се изнасят в над 50 страни в света. Най-голямо търсене на Cadillac има в Канада и САЩ. Скоро след своето основаване, компанията влиза в състава на General Motors Company.

Автомобилите Cardillac

Cadillac е втората автомобилна компания в САЩ след Buick, разположена в Детройт, който с годините станал най-големият световен център на автомобилната промишленост. Компанията е основана през 1902 година от предприемача Хенри Лилънд, който дава името Cadillac в чест на основалия Детройт Антоан дьо ла Мот дьо Кадиляк.

Компанията Cadillac заема лидерска позиция в производството на автомобили, ставайки символ на разкош. Изпреварвайки многобройните си конкуренти, конструкторите на Cadillac представили на обществеността множество уникални решения: единна електросистема, ръчна скоростна кутия със синхронизатори, първия автомобилен климатик, стоманен таван, вместо дървения.

Именно в тези луксозни автомобили за първи път била използвана технологията за „запомняне“ положението на елементите: след запалването се задейства механизъм, който регулира положението на шофьорската седалка и кормилото. След спиране на двигателя, седалката и воланът се преместват в различни посоки, което способства за удобното излизане от автомобила.

Също така Cadillac наложили стандарт в производството на автомобилни двигатели по своите еталонни мотори V8, V12 и V16

В наши дни под марката Cadillac се произвеждат предимно седани и купета, а също и кросоувъри и джипове.

Достойнствата на Cadillac
  • Идеален баланс между мощността и масата на автомобила
  • Разпознаваем разкошен дизайн на купето
  • Висока степен на шумоизолация на салона
  • Безупречни качество на производството и стил
  • Плавен, мек ход
  • Максимална сигурност на водача и пътниците
  • Надеждна спирачна система

Дори стандартният набор от опционално оборудване на последните модели Cadillac включва в себе си бордови компютър, който прави управлението на автомобила максимално просто и разбираемо.

Най-добрите резервни части за Cadillac

Различните модели Cadillac са пример за имидж и стил, индивидуалност и представителност. Мечтите Ви се сбъднаха чрез този луксозен американски автомобил? Тогава ние сме готови да Ви предложим първокласни и дълготрайни резервни части за Cadillac.

Ние ще ви подскажем как да направите Вашия автомобил идеален, без да хвърляте безумни пари за това. С помощта на умната навигационна система на нашия Интернет магазин, Вие ще можете да изберете необходимите детайли и да закупите резервни части за Cadillac. Богатият избор и адекватните цени ще ви изненадат приятно. Искате повече информация? Позвънете ни, и нашите технически сътрудници ще отговорят на всеки Ваш въпрос за моделите Cadillac.

Количка
#
Вашата количка е празна