Каталог за части ABARTH

Търсите резервни части за Вашия ABARTH? Попаднали сте на точното място!

Части за автомобили ABARTH 124
124 ОТ 03.2016
Части за автомобили ABARTH 500 / 595
500 / 595 ОТ 01.2008
Резервни части ABARTH PUNTO
PUNTO ОТ 03.2012
Резервни части ABARTH PUNTO EVO
PUNTO EVO ОТ 07.2008

Топ автомобилни части за ABARTH на ниска цена

Резервни части за автомобили

Резервни части

Abarth е италианска компания, произвеждаща спортни автомобили, които са базирани на моделите на Fiat. Основана е през 1949 г. от известния автомобилен състезател, а също и дизайнер Карло Абарт. Към момента тя е собственост на концерна Fiat Chrysler Automobiles.


Автомобилите с марка Abarth

От момента на основаването си компанията се фокусира в създаването на мощни автомобили и постигането на състезателни победи. Карло е трудно да бъде спрян от постигането на поставените цели - 57-годишният дизайнер сваля 30 кг от теглото си, за да участва и спечели състезание през 1965 г, като стриктно спазва ябълкова диета, за да се побере в състезателния автомобил с открити колела. Обобщено само през 1965 г. известни състезатели от различни страни успяват да спечелят над 900 състезания с автомобили от марката Abarth.

Към момента моделите, които марката предлага са спортни версии на малки коли. Вариантите на каросериите са купе, роудстър, хечбек с три врати и кабриолет. Монтажът на автомобилите, както и производството на части Abarth става в Торино, Италия.


Предимства на автомобилите с марка Abarth

  • Индивидуалност. За собствениците на автомобили Abarth се предоставя богат избор от лимитирани серии, разнообразни модификации и спортни пакети, които дават възможност за максимално персонализиране на автомобила според личните потребности. Например спортният пакет Brembo Koni включва вентилирани спирачни дискове Brembo, пружини и амортисьори Koni, лети джанти Tributo Ferrari, нископрофилни 17-инчови гуми с размери 205/40, система за следене на налягането в гумите, а също и мощен двигател.
  • Стилен дизайн. Спортният характер на автомобила се подчертава от големите спойлери, тройните въздухозаборници, ярко оцветените спирачни апарати, двойните изпускателни тръби с хромиран край, титаниевата изпускателна система и разширените калниците. Динамиката се подчертава в интериора от използваните алуминиеви и карбонови вложки, както и от спортните седалки, които са тапицирани с висококачествена кожа.
  • Спортен режим на двигателя. Само с натискането на бутона Sport на арматурното табло е възможно да се настрои въртящия момент, хидравличното усилване на волана, хода на педала на газта, както и други настройки. С това се увеличава стабилността на автомобила при маневриране с висока скорост, подобрява се динамиката, а също и реакцията на автомобила към кормилното управление. Поставен е и специален светодиоден индикатор, показващ най-подходящия момент за смяна на предавката. Това допринася за ефективното използване на мощността от двигателя.

Най-добрите части за Abarth

Закупуването от нашия онлайн магазин е изгодно, защото ние предлагаме:

  • да закупите части за Abarth на достъпни цени;
  • възможност за онлайн консултация с нашите квалифицирани специалисти;
  • възможност да платите поръчката си с най-удобния за Вас начин;
  • дългосрочна гаранция за всички резервни части.
Количка
#
Вашата количка е празна