loader
Моля, изчакайтеdotted

МЕХАНИЗЪМ ЗА СВОБОДЕН ХОД НА ГЕНЕРАТОР

Авто Ремъчна шайба алтернатор в най-високо качество на ТОП цени
Механизъм за свободен ход на генератор - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Ремъчна шайба алтернатор на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Ремъчна шайба алтернатор авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Механизъм за свободен ход на генератор
 • Aвтомобил Механизъм за свободен ход на генератор - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Механизъм за свободен ход на генератор - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Ремъчна шайба алтернатор са платени с American Express
 • Авто Ремъчна шайба алтернатор са платени с PayPal
 • Авто Ремъчна шайба алтернатор са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Механизъм за свободен ход на генератор - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Механизъм за свободен ход на генератор

Съединителя на алтернатора е проектиран за регулация на вариациите в ротационния въртящ момент, който се предава от разпределителния вал към вала на алтернатора. Неговите кожуси губят контакт един с друг, когато задвижващия вал се забавя, позволявайки на задвижвания вал да се върти независимо. Когато разпределителния вал се забързва, те се срещат и съединителя предава ротационния момент на вала на алтернатора. Това позволява избягването на резки движения и изплъзването на ремъци, като така значително удължава живота им.

4 съвета за експлоатация на съединителя на алтернатора

 1. Живота на механизма за свободен ход е около 100 000 км. Препоръчва се да се сменя компонента при достигане на този пробег.
 2. Ако признаци за дефект се появят, не се опитвайте да ремонтирате компонента. Тази част не се разглобява, затова трябва да бъде сменена.
 3. При монтаж или смяна на компонента, проверявайте дали предпазната капачка е на мястото си. Тя е задължителна, за да може частта да работи продължително и правилно.
 4. При смяна на съединителя на алтернатора, уверете се, че е съвместим с колата ви. Позволено е да се използва само вида съединител, който е първоначално поставен от производителя.

Дефекти на съединителя на алтернатора, причини и признаци за тях

 1. Блокиране. Обикновено се случва поради липсата на предпазна капачка на съединителя на алтернатора. В този случай пръст и влага ще влязат вътре, ускорявайки износването му. Признаците за дефект ще са следните: увеличаване на вибрациите на ремъците, поява на нетипични звуци, цъкане, свистене по време на работата му.
 2. Свободно движение от двете страни. В обратната ситуация, допирането на външния и вътрешния кожух става невъзможно поради износване на ролките. В резултат от това, алтернатора спира да работи.

Винаги можете да купите съединител за алтернатор за вашата кола от онлайн магазина Avtochastionline24.bg. Дългата гаранция на всяка една резервна авто част е най-доброто потвърждение на качеството на продуктите, представени в нашия магазин.

Ремъчна шайба алтернатор за

Количка
#
Вашата количка е празна