loader
Моля, изчакайтеdotted

РЕМЪЧНА ШАЙБА ВОДНА ПОМПА

Авто Ремъчна шайба водна помпа в най-високо качество на ТОП цени
Ремъчна шайба водна помпа - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Ремъчна шайба водна помпа на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Ремъчна шайба водна помпа авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Ремъчна шайба водна помпа
 • Aвтомобил Ремъчна шайба водна помпа - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Ремъчна шайба водна помпа - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Ремъчна шайба водна помпа са платени с American Express
 • Авто Ремъчна шайба водна помпа са платени с PayPal
 • Авто Ремъчна шайба водна помпа са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Ремъчна шайба водна помпа - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Ремъчна шайба водна помпа

Ролката на водната помпа я задейства. За да направи това, тя предава задвижващият момент от мотора към помпата с помощта на ремък.

5 съвета как да я използвате и сменяте

 1. Тези артикули трябва да се сменят когато се повредят. Срока им на експлоатация няма конкретни ограничения.
 2. Имайте предвид, че живота на тази част до голяма степен зависи от правилното монтиране на ремъка. Следвайте стриктно препоръките за монтаж на производителя.
 3. Ако имате нужните умения и подходящите инструменти, можете да смените този компонент самостоятелно. Важно е да спазвате всички правила за безопасност, например, започвайте процедурата само, когато двигателя е студен. Преди това, трябва да източите охладителната течност.
 4. За да премахнете тази ролка, трябва да я захванете внимателно със заключващи клещи. След това, трябва да премахнете ремъка и да развиете крепежните елементи на частта.
 5. Когато приключите със смяната, уверете се, че ролката на водната помпа е надеждно захваната. Ако не е, ще има луфт. Това може да доведе до повреда на помпата.

Неизправности на ролката на водната помпа, причини и симптоми за тях

 • Износена работна повърхност. Това може да е впоследствие от неправилно монтиране на ремъка. Заради това тя ще скърца по време на работа.
 • Петна от корозия. Те се появяват по металните части в резултат от излагане на влага. Например, това е възможно ако автомобила е използват във влажен климат дълго време. Петната от корозия могат да се забележат при преглед. Освен това, от устройството ще се чуват необичайни звуци по време на работа.
 • Механични повреди. Най-често са в резултат от неправилно монтиране на ремъка или небрежни ремонти на устройства разположени край помпата. В този случай, устройството спира да работи правилно, което води до неизправности на помпата. Ще забележите това, когато температурата на двигателя се повишава, за което ще бъдете уведомени от съответната лампа на таблото. Разхлабването на ролката може да бъде забелязан при преглед.

Avtochastionline24.bg – идеалното място за купуване на авто части

Бихте ли желали да купите висококачествени резервни части за автомобила си евтино? Добре дошли в Avtochastionline24.bg. Ние слагаме достъпни цени на всички продукти и редовно провеждаме промоции. Направете своята онлайн поръчка още сега, за да купите ролка за водна помпа и други авто части при истински изгодни условия.

Ремъчна шайба водна помпа за

Количка
#
Вашата количка е празна