loader
Моля, изчакайтеdotted

BERU Запалителни свещи онлайн магазин

Запалителни свещи от BERU - оригинални резервни частиBERU Запалителни свещи в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага автомобилни резервни части с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли.
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за BERU Запалителни свещи тест
 • Купете оригинални BERU Запалителни свещи за коли с PayPal
 • Покупка на оригинални BERU Запалителни свещи с кредитна карта VISA
 • Тест на BERU Запалителни свещи с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Онлайн каталог BERU Запалителни свещи - плащане с american express
 • Онлайн каталог Запалителни свещи BERU - плащане с Банковски Превод
Мнения и отзиви за Запалителни свещи BERU
BERU: Рейтинг на производителя
7.76/10

(Оценка-482)

7.76 /10

Оценка - 482

10 (119)
9 (159)
8 (144)
7 (17)
6 (1)
5 (3)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (0)
Оценка на параметрите +1703 Предимства Недостатъци 70-
Стойност на продукта +476 8-
Качество на продукта +415 11-
Качество на опаковката +210 12-
Производител +260 24-
Гаранция +342 15-
Отзиви на купувачи
10/10
BERU Запалителни свещи Z206 Мнения

BERU Запалителни свещи Z206

Няма конкретност в цената и доставката до адрес. При условие, че ми идва рекламата на моя адрес, какво още искате за да уточните. Всичко е ясно и можете да отговорите. Или си запазвате правото да си правите каквото си искате с доставката. Поздрави!
2020-08-18
10/10
BERU Запалителни свещи Z172 Мнения

BERU Запалителни свещи Z172

Абсолютно качество. Спазвайте препоръчаната от производителя смяна на всеки 20К. Изборът е нови свещи на всеки 25К или нова бобина на 50К км.
2020-08-18
Запалителни свещи от търговската марка BERU
Открийте Запалителни свещи от производителите:

Научете повече за запалителните свещи Beru spark plugs

Запалителните свещи Beru се произвеждат от 1912г. От германската компания BorgWarner Beru Systems, която е клон на американския концерн BorgWarner. В днешни дни компанията има повече от 20 изследователски центъра, чиито специалисти са ангажирани с разработката и въвеждането на напреднали технологии.

Видове

 • Ultra. Тези продукти са проектирани за широко разнообразие от автомобили. Те гарантират надеждното формиране на искри във всякакви условия. Това се подсигурява чрез предварителен коронен разряд. Тази серия включва запалителни свещи с иридиев, платинен или меден централен електрод.
 • Ultra Plus Titan. Тяхната конструкция резистор за потискане на смущения, който подсигурява плавната работа на двигателя на празен ход. Освен това, благодарение на уголеменият връх на изолатора и диаметър на седлото на изолатора, тези части се охлаждат по-добре. Заземяващият електрод е изработен от титаниева сплав. Това позволява да се използва по-ниско напрежение и допринася за по-доброто фронтално разпространение на пламъка. В допълнение, никел-титаниевата сплав защитава запалителната свещ от корозия. Централният електрод има платинен връх, който подсигурява високо-ефикасен студен старт.

3 факта за запалителните свещи Beru

 1. Асортиментът на производителя предлага широка селекция от инструменти за монтиране на запалителните свещи Beru. Това са специални удължители и накрайници, които улесняват работата в тесните пространства на двигателното отделение. Също така се препоръчва да използвате специален лубрикант на конектора на запалителната свещ, за да предотвратите прехвърчането на високоволтови искри между електродите.
 2. Фирмата постоянно подобрява материалите на компонентите, които произвежда. По-конкретно, тя разработва методи за подобряване на качествата на керамиката. Така, благодарение на специални добавки, производителят е успял да понижи порьозността на този материал.
 3. Иновативна технология на лазерно заваряване помага да се постигне екстремно плътно съединение между никеловия електрод и покритието от скъпоценни метали. Съдържанието на скъпоценни метали достига 92%, което подсигурява перфектни работни характеристики на компонентите.

Avtochastionline24.bg е вашият надежден онлайн асистент в света на авто частите

В нашия онлайн магазин можете да купите запалителни свещи Beru на много изгодна цена. Абонирайте се за нашия бюлетин и научавайте първи за новите промоции.

Количка
#
Вашата количка е празна