loader
Моля, изчакайтеdotted

ATE Спирачни дискове онлайн магазин

Спирачни дискове задни и предни от ATE - оригинални резервни частиATE Спирачни дискове предни и задни в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага автомобилни резервни части с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли.
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за ATE Спирачни дискове задни и предни тест
 • Тест на ATE Спирачни дискове предни и задни с кредитна карта Master Card
 • Покупка на оригинални ATE Спирачни дискове предни и задни с кредитна карта VISA
 • Онлайн каталог ATE Спирачни дискове - плащане с american express
 • Купете оригинални ATE Комплект спирачни дискове задни и предни за коли с PayPal
 • Онлайн каталог Комплект спирачни дискове ATE - плащане с Банковски Превод
Мнения и отзиви за Комплект спирачни дискове ATE
ATE: Рейтинг на производителя
7.64/10

(Оценка-6097)

7.64 /10

Оценка - 6097

10 (1813)
9 (1736)
8 (1785)
7 (485)
6 (75)
5 (53)
4 (2)
3 (2)
2 (3)
1 (2)
Оценка на параметрите +20870 Предимства Недостатъци 1473-
Стойност на продукта +5642 200-
Качество на продукта +4955 261-
Качество на опаковката +2827 268-
Производител +3293 417-
Гаранция +4153 327-
Отзиви на купувачи
Спирачни дискове от търговската марка ATE
Открийте Спирачни дискове от производителите:

Научете повече за спирачните дискове ATE

Началото на производството на тези компоненти започва от 1952 г. По това време разработката на спирачните дискове ATE е започнала във Франкфурт на Майн. Те по-късно са станали значителна част от обема продажби на компанията. Частите принадлежат към премиум сегмента и се произвеждат в Германия, Чехия и други страни. Марката ATE принадлежи към концерна Continental AG, който има над 400 клона в 56 страни по целия свят. През 2016г. производителя е бил първи на пазара за следпродажно обслужване за Mercedes С и Е класа.

Видове

В зависимост от дизайна, продуктите се делят на 2 вида:

 • вентилирани,
 • невентилирани.

Невентилираните дискове се правят чрез солидни отливки. Тези продукти нямат кухи канали за разсейване на топлината, поради което се характеризират с ниското си топлоотдаване. Те се монтират, обикновено, на задната ос, където натоварванията са по-малко интензивни. Невентилираните компоненти са лети и това ги прави по-издръжливи на износване, което има положително влияние върху продължителността на периода им на експлоатация.

Вентилираните компоненти са във формата на 2 свързани диска с радиални кухини между тях. Въздухът преминава през тях и ги охлажда. Елементите, които свързват повърхността на диска функционират и като импелер, който позволяващ да се привлече повече въздух по време на движение. Поради постоянното охлаждане, вентилираните дискове са по-ефикасни в сравнение с обикновените.

Можете също така да купите спирачни дискове ATE с перфорация. Те могат да бъдат пробити или оребрени. Перфорацията подобрява ефикасността на компонентите, но понижава устойчивостта им на износване. Перфорираните продукти имат отлична производителност дори в тежки условия, защото структурата на повърхността им помага за отстраняване на работните газовете и продукти на горене.

Компоненти със специално покритие направено от сплави с висока здравина са включени в гамата от продукти на марката. Такива дискове притежават повишена устойчивост на корозия и високи температури.

3 факта за спирачните дискове ATE

 1. Всички продукти преминават през стриктен контрол на качеството и покриват изискванията на европейския стандарт ECE-R90.
 2. Гамата от продукти на марката включва дискове за 98% от колите от европейски производители.
 3. Някои компоненти се продават заедно с монтажни винтове. Когато купите такъв комплект, можете да сте сигурни в точността и надеждността на закрепването.

Avtochastionline24.bg — вашият онлайн асистент в света на резервните части

Търсите качествени компоненти за спирачната система на колата си? Широка гама от такива компоненти се предлага в нашия онлайн магазин и, по-конкретно,можете да купите спирачни дискове ATE. Ние предлагаме всички продукти с ниски цени и често провеждаме различни промоции.Изберете съвместими резервни части от нашия каталог и направете поръчка онлайн – не пропускайте възможността да купите най-доброто евтино.

Количка
#
Вашата количка е празна