loader
Моля, изчакайтеdotted
Известие по отношение на COVID-19 от обслужване на клиенти. Научете повече

RIDEX Спирачни дискове онлайн магазин

Спирачни дискове задни и предни от RIDEX - оригинални резервни частиRIDEX Спирачни дискове предни и задни в най-високо качество на ТОП цени
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага автомобилни резервни части с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли.
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за RIDEX Спирачни дискове задни и предни тест
 • Тест на RIDEX Спирачни дискове предни и задни с кредитна карта Master Card
 • Покупка на оригинални RIDEX Спирачни дискове предни и задни с кредитна карта VISA
 • Онлайн каталог RIDEX Спирачни дискове - плащане с american express
 • Купете оригинални RIDEX Комплект спирачни дискове задни и предни за коли с PayPal
 • Онлайн каталог Комплект спирачни дискове RIDEX - плащане с Банковски Превод
Мнения и отзиви за Комплект спирачни дискове RIDEX
RIDEX: Рейтинг на производителя
9.61/10

(Оценка-5314)

9.61 /10

Оценка - 5314

Оценка на параметрите +11899 Предимства Недостатъци 1133-
Стойност на продукта +3121 171-
Качество на продукта +2756 206-
Качество на опаковката +1698 206-
Производител +1944 301-
Гаранция +2380 249-
Отзиви на купувачи
10/10
RIDEX Спирачни дискове 82B0024 Мнения
2020-03-06
Открийте Спирачни дискове от производителите:

Научете повече за спирачните дискове Ridex brake

Производителят прави висококачествени и надеждни резервни части за различни автомобилни системи. Всички продукти, включително спирачните дискове Ridex принадлежат към бюджетният ценови дял на пазара. Ниските цени на продуктите в произвлизат от това, че се използват модерни технологии за продажба и затова има ниски разходи за маркетинг. Освен това, благодарение на удобното разположение на щаба на компанията и складовете ѝ, тя има минимални разходи за доставката на части до европейските клиенти. Щабът на компанията е разположен в Германия – на практика в центъра на Европа.

Видове

 • Солидни (невентилирани). Това са издръжливи и устойчиви на износване ротори. Тези компоненти са във формата на солиден диск и имат дълъг период на служба. Обаче, при спиране тези части се нагряват, което има негативно влияние върху производителността на накладките и спирачните апарати.
 • Вентилирани. Това са леки дискове, които се състоят 2 диска, които са свързани със специални ребра. Между тях е разположена кухина; тя помага за създаването на въздушен поток, който предотвратява прегряването на компонентите.

Можете също да купите и спирачни дискове Ridex, които са перфорирани: тези продукти се охлаждат бързо. Те са перфектни за автомобили с екстремни натоварвания на спирачната система, но имат по-ниска издръжливост.

3 факта за спирачните дискове Ridex

 1. Компонентите се правят от качествени материали, които са устойчиви на нагряване и абразивно износване. Освен това, тези авто части имат къс спирачен път дори и по хлъзгав път.
 2. Дисковете преминават разнообразни тестове в различни условия. Това гарантира съответствието на продуктите с посочените работни характеристики.
 3. Модерно оборудване се използва за производството на дисковете, а стриктният контрол на качеството позволява да се постигне по-дълъг срок на служба на частите.

Avtochastionline24.bg — вашият онлайн асистент в света на резервните части

В нашия онлайн магазин се предлага широка гама от елементи за спирачната система. Ние сме създали лесен за използване каталог, където лесно ще намерите съвместими авто части на ниски цени. Освен това, ние редовно провеждаме различни промоции, които позволяват да купите висококачествени продукти много евтино. Направете поръчка в Avtochastionline24.bg още сега и вижте колко изгодно можете да бъде онлайн пазаруването.

Количка
#
Вашата количка е празна