catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted
Количка
#
75-8648
Вашата количка е празна

K&N Filters Въздушен филтър

Въздушен филтър от K&N Filters - оригинални резервни частиВъздушен филтър K&N Filters
 • Най-добрите цени
  Avtochastionline24.bg Ви предлага автомобилни резервни части с най-добро качество на атрактивни цени.
 • Спестявате от доставката
  Безплатната доставка в рамките на България важи за поръчки, които надвишават 370 BGN, с изключение при поръчване на обемисти артикули, обменни части или гуми.
 • Огромен избор
  В момента предлагаме на нашите клиенти над 1 000 000 резервни части за коли.
 • Бърза доставка

  Метод на доставка

  Само след няколко дни ще получите поръчаните автомобилни части

 • COMODO - плащат сигурно за K&N Filters Въздушен филтър тест
 • Купете оригинални K&N Filters Въздушен филтър за коли с PayPal
 • Покупка на оригинални K&N Filters Въздушен филтър с кредитна карта VISA
 • Тест на K&N Filters Въздушен филтър с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Онлайн каталог K&N Filters Въздушен филтър - плащане с american express
 • Онлайн каталог Въздушен филтър K&N Filters - плащане с Банковски Превод
Мнения и отзиви за Въздушен филтър K&N Filters
K&N Filters: Рейтинг на производителя
7.79/10

(Оценка-1729)

7.79 /10

Оценка - 1729

10 (516)
9 (490)
8 (513)
7 (109)
6 (14)
5 (10)
4 (0)
3 (0)
2 (0)
1 (1)
Оценка на параметрите +5952 Предимства Недостатъци 297-
Стойност на продукта +1637 43-
Качество на продукта +1450 44-
Качество на опаковката +774 60-
Производител +902 91-
Гаранция +1189 59-
Отзиви на купувачи

K&N Filters Въздушен филтър за Top модели

Каталог с марки K&N Filters: Въздушен филтър Топ категории за K&N Filters
 • оригинални K&N Filters Филтър купе Филтър купе
 • оригинални K&N Filters Горивен филтър Горивен филтър
 • оригинални K&N Filters Маслен филтър Маслен филтър
 • оригинални K&N Filters Спортен въздушен филтър Спортен въздушен филтър

Въздушните филтри K&N са разработени от американската компания със същото име, която е станала популярна сред състезателите и ентусиастите по тунинговане по целия свят. Те се произвеждат от началото на 70-те години. В днешни дни асортиментът на компанията включва повече от 2000 модела филтри с висока пропускливост. Тяхна уникална характеристика, освен другите предимства, е дълготрайността им. Според производителя, ако се обслужват правилно, филтриращите елементи могат да служат за до 1 600 000 километра пробег.

Видове

 • High-Flow. Това е серия от импрегнирани с масло високопоточни въздушни филтри. Техният филтриращ елемент се състои от 4 до 6 слоя памучен материал, който има преградна функция, обаче, тяхното съпротивление на въздушния поток е 50% по-ниско в сравнение с обикновените хартиени компоненти. Филтриращият им материал е плисиран по специален начин и филтриращата площ е по-голяма поради големият брой дипли. Специална плисирана мрежа от двете страни защитава филтриращия елемент от деформация и повреди.
 • Dryflow. Техните филтриращи елементи не са импрегнирани, но използват същия метод на филтриране. Следователно, продуктите от тази категория също са перфектни в почистването на въздуха, но в сравнение с предишният вид, те имат по-високо съпротивление на въздушния поток.

4 факта за въздушните филтри K&N

 1. Въздушните филтри K&N са преизползваеми. Те могат да се почистват. Това може да се извърши с помощта на специални продукти, които се напръскват върху повърхността на частта и след това се измиват с вода. След това, частта трябва да се изсуши и, ако е нужно, да се импрегнира с масло.
 2. Всички продукти на компанията се отличават с повишени интервали на обслужване. Например, компонентите предназначени за монтиране в стандартния корпус на колата запазват свойствата си за повече от 80 000 километра и едва тогава се нуждаят от почистване, докато коничните продукти, които са по-големи и се предоставят с всмукателните комплекти за студен въздух на компанията, служат още по-дълго. Обаче, техният период на експлоатация може да се съкрати с няколко стотин километра, ако автомобила се използва в тежки условия, например, силно запрашена местност.
 3. Ако използвате автомобила си в прашни условия, можете да закупите специален защитен капак. Той е направен от издръжлив полиестер с мрежеста структура, създава допълнителен филтриращ слой и защитава главният елемент от влага и едри парчета замърсявания.
 4. Компонентите на марката могат да прихващат 97–99% от замърсяванията във въздуха. С времето, техните филтриращи качества не се влошават, защото частиците на замърсяванията се натрупват дълбоко във филтриращия материал, а не на повърхността му.

Avtochastionline24.bg е вашият надежден онлайн асистент в света на авто частите

Купуването на въздушни филтри K&N от нашия онлайн означава да получите добра оферта. Ние ще ви помогнем да изберете правилната част за автомобила си според техническите му спецификации. Освен това, ние сме готови да предложим гаранция на всяка автомобилна част.