Авто Въздушен Филтър в най-високо качество на ТОП цени
Въздушен Филтър - Популярни производители
Открийте актуални оферти за други резервни части за Филтри
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Въздушен Филтър на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Въздушен Филтър авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Въздушен Филтър
 • Aвтомобил Въздушен Филтър - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Въздушен Филтър - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Въздушен Филтър са платени с American Express
 • Авто Въздушен Филтър са платени с PayPal
 • Авто Въздушен Филтър са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Въздушен Филтър - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Въздушен Филтър

Въздушният филтър (хартиен, мрежест и др.) служи за почистване от прах на въздуха, постъпващ в купето на автомобила. Конструкцията на въздушния филтър е проста – състои се от корпус и филтриращ елемент, който е в комплект с капака на филтъра и представлява неразглобяема конструкция. В долната част на корпуса на въздушния филтър има специална щамповка, наречена маслена вана, в която, както много шофьори знаят, се налива моторно масло. Гуменото уплътнение се използва както за корпуса на филтриращия елемент, така и за корпуса на самия филтър. Въздушните филтри са няколко вида – механически, маслени, въгленови, от дунапрен.

По принцип размерът на филтъра зависи от характеристиката на двигателя. Колкото по-мощен е той, толкова по-голям е въздушният филтър. Основните признаци за неизправност на въздушния филтър са прекъсване и неустойчиви обороти на двигателя, а в купето става горещо и задушно. Те са характерни в случай, че не се използва отделен филтър за купето. Навременната подмяна на въздушния филтър е много важна за много елементи на автомобила, намалява износването им и снижава вероятността от сериозни аварии.

Ако ви се налага да смените въздушния филтър, не избързвайте. Често в сервизите предлагат да го сменят заедно с масления и горивния филтър. Затова на бързайте да купувате тези части от сервиз или от специализиран магазин. По-добре се запознайте с цените в нашия интернет магазин и се убедете, че нашите цени са по-ниски, а доставката по-бърза.

Количка
#
Вашата количка е празна