Авто Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) в най-високо качество на ТОП цени
Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината)
 • Aвтомобил Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) са платени с American Express
 • Авто Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) са платени с PayPal
 • Авто Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Маркуч За Турбо (Въздуховод За Турбината)

Системата за подаване на въздух служи за създаване на горивната смес в двигателя на колата. Тя подсигурява подаването на нужното количество въздух в агрегата.

3 съвета за експлоатация на системата за подаване на въздух

 1. Тъй като системата за подаване на въздух е съвкупност от отделни части, продължителността на живота ѝ не може да бъде посочена. Затова е нужно да контролирате износването на всеки компонент отделно, извършвайки диагностика в авто сервиз. Честотата на профилактиката по график обикновено е посочена в документацията на колата.
 2. Сменяйте редовно въздушния филтър, за да намалите количеството прах навлизащо в тръбата за подаване на въздух и други елементи на системата.
 3. Извършвайте редовно почистване на системата в авто сервиз.

Дефекти на системата за подаване на въздух, причини и признаци за тях.

 1. Разхерметизиране. Разкъсване или напукване на елементите ѝ, например, маркуча за подаване на въздух, изгаряне на уплътнения или изтъняване могат да са причината. С този дефект горивната смес се олекотява и работата на двигателя става нестабилна при празен ход, консумацията на гориво се увеличава.
 2. Натрупване на прах в елементите на системата. Използването на износен въздушен филтър ускорява този процес. Неправилната работа на различни сензори (разходомер, датчик за налягане, EGR датчик за положение на клапани и т.н.) и дроселни клапи може да се случи, ако критически количества прах се натрупат в системата. Този дефект може да се открие по трудното палене на двигателя, бавното ускорение или проблемна работа на двигателя при ускорение, увеличена консумация на гориво.

Можете да купите система за подаване на въздух за автомобила си от онлайн магазин {site_name}. Специалистите от обслужване на клиенти с удоволствие ще ви консултират и ще ви помогнат да изберете нужната резервна част.

Количка
#
Вашата количка е празна