catalog_tyre_img_alt
Моля, изчакайтеdotted
Количка
#
Вашата количка е празна

автомобил Врата единични части задни и предни онлайн каталог

Авто Врата задни и предни, задни ляво дясно, предни ляво дясно в най-високо качество на ТОП цени

Каталог с Врата единични части от производителя:

 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Врата на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Врата авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Врата единични части задни и предни
 • Авто Врата задни ляво дясно са платени с PayPal
 • Aвто Врата единични части смяна предни ляво дясно - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Aвтомобил Врата единични части задни и предни - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто - покупка с Discover
 • Kоли Врата са платени с American Express
 • Авто Врата са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Врата единични части - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Врата единични части

Вратите позволяват на шофьора и пътниците да влизат в автомобила. Под вратите обикновено има прагове, които защитават частите на каросерията от повреждане. Те обикновено имат декоративна функция също.

7 съвета как да ги използвате и сменяте

 1. Сменяйте тези авто части, ако са сериозно повредени. Те нямат ограничения в периода си на експлоатация.
 2. Ако се появят драскотини или други дефекти по боята на автомобила, покритието трябва да се възстанови възможно най-бързо, за да се избегне корозия. За целта повърхността трябва да се полира и лакира.
 3. Смазвайте редовно пантите на вратите. Това ще предотврати скърцането на вратите при отваряне. Еластичните уплътнения могат да се третират със специален химичен препарат.
 4. За да защитите праговете от драскотини и отчупвания, сложете защитно покритие за боята им.
 5. Не се опитвайте да чистите страните на каросерията със суха кърпа. По този начин малки абразивни частици могат да повредят покритието, което е лоша за външния вид на автомобила. Също така, не се препоръчва да използвате много гореща вода.
 6. Ако нямате опит в ремонта на автомобили, посетете автосервиз за монтиране на новите части. Имайте предвид, че в зависимост от конструкцията на колата, процедурата по монтиране може да има особености. Например, обикновените и плъзгащите се врати се захващат с панти, а вратите крила на чайка и тип ламбо - с шарнир.
 7. Помнете, че извършването на каквито и да е самостоятелни промени по механизма за отваряне на вратите е забранено от производителя на автомобила и закона за движение по пътищата.

Неизправности на вратите, праговете и страничните части на каросерията, симптоми и причини за тях

 • Разхлабени панти на вратите и крепежни елементи на праговете. Това се случва, когато колата се използва дълго време или в случай на удар и води до поява на луфт. Вратата започва да скърца, не пасва добре. Замърсявания от пътя влизат в колата.
 • Пробиване от корозия. Основната причина е липсата на редовно чистене и полиране на частите на каросерията. Тази неизправност най-често се случва при автомобили, които се съхраняват на открито през цялата година. Петната от корозия могат да се видят с невъоръжено око.
 • Механични повреди по страничните части на каросерията. Най-често се причиняват от шофиране оф-роуд, невнимателно паркиране или пътен инцидент. Пластмасовите елементи могат да се счупят, а металните – огънат. При преглед тези повреди могат да се видят.

Avtochastionline24.bg – идеалното място за купуване на авто части

Бихте ли желали да купите врати, прагове и други странични части на каросерията на достъпна цена? Посетете Avtochastionline24.bg. Ще намерите широка гама от висококачествени и евтини продукти от надеждни марки в нашия онлайн магазин. Освен това, ние често провеждаме промоции, които ви помагат да спестите. Нашите специалисти от обслужване на клиенти с радост ще отговорят на всичките ви въпроси относно продуктите. Направете своята поръчка онлайн при най-изгодните условия още сега и вземете всичко нужно за ремонта на автомобила си за нула време.

Врата за