loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Помпа за стъкломиене в най-високо качество на ТОП цени
Помпа за стъкломиене - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Помпа за стъкломиене на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Помпа за стъкломиене авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Помпа за стъкломиене
 • Aвтомобил Помпа за стъкломиене - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Помпа за стъкломиене - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Помпа за стъкломиене са платени с American Express
 • Авто Помпа за стъкломиене са платени с PayPal
 • Авто Помпа за стъкломиене са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Помпа за стъкломиене - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Помпа за стъкломиене

Много от частите в автомобила са предназначени да осигурят безопасност на водача и пътниците при движение. Едно от условията за комфортно пътуване са чистите стъкла. Именно за да имате добра видимост на пътя, дори и при лошо време – мъгла, дъжд или сняг, автомобилът е оборудван със стъкломиещо устройство.

На предното стъкло на автомобила работят чистачки с различна скорост на движение. Допълнителна чистачка осигурява добра видимост и през задното стъкло. Тук стъкломиещото устройство е снабдено с резервоар с помпа, монтиран в двигателния отсек. Идеален резултат от почистването може да се получи само тогава, когато дюзите пръскат струя върху стъклото. Самата водна помпа е основна част на стъкломиещото устройство. При работата си тя подава еднакви порции миеща течност към тези части на колата, които се нуждаят от измиване. Това, разбира се, са предното стъкло и фаровете на автомобила. Помпата на стъкломиещото устройство се намира под левия подкалник в самия резервоар за течност за чистачките. Ако желаете да демонтирате помпата, първо демонтирайте левия подкалник. След това изключете куплонга и шлауха, които се намират на помпата. После завъртете помпата наляво, на 90 градуса и я изтеглете от държача. Монтажът на водната помпа се извършва в обратен ред.

За съжаление, нито една част от автомобила не може да работи вечно. Това се отнася и за помпата на стъкломиещото устройство. Най-често това е предизвикано от корозия. Все пак самата помпа работи при много неблагоприятни условия – прониква влага, водата пробива през салника.

Ако Ви се наложи да смените водната помпа на стъкломиещото устройство, не е нужно да губите време в обикаляне на магазините или в чакане в автосервизите. По този начин не само ще изгубите време, но и ще платите по-скъпо за нужната част. Посетете нашия интернет магазин без да излизате от дома или офиса си. Поръчайте необходимия детайл на изгодна цена, а ние ще се погрижим да го получите в най-кратки срокове. Освен тези части вие можете да закупите и други за вашия автомобил, като например спирачни накладки, гърнета, картер или спирачни цилиндри.

Количка
#
Вашата количка е празна