loader
Моля, изчакайтеdotted
Авто Тампон амортисьор задни и предни, предни и задни в най-високо качество на ТОП цени
Тампон макферсон - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Тампон амортисьор на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Тампон амортисьор авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Тампон макферсон задни и предни
 • Aвтомобил Тампон макферсон предни и задни - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Тампон макферсон предни и задни - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Тампон амортисьор са платени с American Express
 • Авто Тампон амортисьор задни и предни са платени с PayPal
 • Авто Тампон амортисьор са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Тампон макферсон - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Тампон макферсон

Окачването с два напречни носача се състои от два носача, пружина и амортисьор. Носачът може да бъде с U-образна или L-образна форма. Всеки носач има две точки на закрепване към купето и една към шенкела. Закрепването към купето става посредством гумено-метални втулки - т.нар. селенови втулки, които поемат надлъжните усилия при ускорение и спиране. Захващането на носача към шенкела става чрез шарнирни болтове.

Окачването с напречни носачи е доста сложно. Пружината е разположена вертикално, а носачите осигуряват паралелно преместване на колелото във вертикална плоскост и завъртането му в хоризонтална плоскост.

Въпреки всичките си предимства, окачването с два напречни носача има и съществени недостатъци - сложна конструкция, водеща до трудоемко обслужване и значителни геометрични размери. Тези недостатъци са избегнати при окачването тип МакФерсон, при което горният напречен носач е заменен с амортисьор с надяната на него пружина.

По-нататъшното развитие на окачването с два напречни носача е многолостовото окачване. Там всеки носач е заменен от две щанги, като една от долните щанги е монтирана успоредно на надлъжната ос на автомобила. Това позволява да се премахне отрицателният ъгъл на наклон на задните колела, да се постигне ефект на дозавиване и като цяло да се повиши маневреността на автомобила.

Не забравяйте редовната грижа за окачването - външен оглед за пукнатини и корозия, смазвайте навреме с препоръчаните смазки. Ако ви се налага смяна на носач, ние с радост ще ви предложим нов в нашия интернет магазин. С удоволствие ви представяме богат избор от различни резервни части, като амортисьори, запалителни свещи, жило за съединителя, аксиален лагер за съединителя на изгодна цена и с кратки срокове за доставка.

Количка
#
Вашата количка е празна