Авто Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) в най-високо качество на ТОП цени
Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) - Популярни производители
 • Най-добра цена
  Avtochastionline24.bg гарантира високото качество на Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) на много атрактивни цени.
 • Цена на доставка
  Спестете разходите за доставка. Безплатна доставка за поръчки над 370 BGN
 • Богат избор
  В момента нашата продуктова гама наброява над 500 000 авточасти
 • Бърза доставка!

  Метод на доставка

  Ще получите поръчаните от Вас Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) авточасти в рамките на няколко работни дни

 • COMODO - плащат сигурно за Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък)
 • Aвтомобил Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) - покупка с кредитна карта Master Card
 • Aвто Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) - покупка с кредитна карта Visa Card
 • Kоли Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) са платени с American Express
 • Авто Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) са платени с PayPal
 • Авто Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) са платени с Банковски Превод

Замяна на резервна част Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък) - дефектна или ако вече е достигнат лимитът и за използване! Научете полезна информация за Трапецовиден Ремък (Клиновиден Ремък)

Пистовите ремъци съчетават отличната еластичност на плоските ремъци с подобреното предаване на мощност на клиновидните ремъци. Особенност на пистовите ремъци са плоската външа повърхност и надлъжното клиновидно набраздяване на вътрешната повърхност. За повишаване на експлоатационните характеристики и износоустойчивостта пистовите ремъци се армират с корда. Замяната на този вид ремъци се налага по-рядко от тази на другите, тъй като те притежават повишена гъвкавост и устойчивост към възникване на пукнатини, както и намалено топлообразуване.

Основните конструктивни особености на пистовите ремъци са: отсечени клиновидни ребра, които осигуряват повишена гъвкавост, снижаване отделянето на топлина, устойчивост към образуване и разпространяване на пукнатини, а също подобрена носеща способност при работа с шайби с малък диаметър, използване на корда от полиестер, притежаваща малка разтегливост при висок коефициент на еластичност. Съвкупността от тях осигурява повишена устойчивост към ударни и вибрационни натоварвания.

Можем също така да отбележим няколко предимства на пистовите ремъци - подобрени експлоатационни характеристики при работа с външни обтяжни ролки, без вибрационен ход, работа в широк температурен диапазон без загуба на качествата. Ако ремъкът се е износил, той трябва да бъде подменен, което е по силите дори на начинаещ любител.

Необходимо е да отхлабите стария ремък, като с помощта на ключ развиете гайката на болта на обтегача. Обтегачът представлява болт или полукръгла рейка, в зависимост от марката и модела на автомобила. Новият ремък трябва да бъде поставен по същия начин, като стария. Сравнете дали новият и старият ремък са с еднакъв размер. След монтажа натегнете ремъка посредством обтегача, но не го пренатягайте.

Проверете работата на ремъка и ако продължава да "свири", трябва да се донатегне. Покупката на ремък не е проблем, също както поръчката на каквато и да е стока по интернет. В нашия интернет магазин ще намерите точно това, което ви е необходимо. Ние предлагаме голям избор на резервни части, като водни помпи, указатели за нивото на маслото или уплътнители. Изберете модела и марката на вашия автомобил и поръчайте нови части на изгодна цена и с бърза доставка.

Количка
#
Вашата количка е празна